آریا بانو

آخرين مطالب

چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ گوناگون

چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر /یک مطالعه جدید نشان می دهد که بارداری ممکن است از زنان در برابر ابتلا به کووید طولانی مدت محافظت کند.
به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند زنانی که در دوران بارداری به کووید 19 آلوده شده بودند، 14 تا 30 درصد کمتر احتمال داشت که دچار علائم پایدار کووید طولانی شوند.
برای این مطالعه، محققان از داده‌های دو پایگاه داده بزرگ پرونده سلامت الکترونیکی بهره بردند.
پایگاه‌های داده حاوی سوابقی برای حدود 72000 زن مبتلا به کووید در دوران بارداری بین مارس 2020 تا ژوئن 2023 بود. محققان آن‌ها را با حدود 208000 زن دیگر که باردار نبودند اما تقریباً در همان زمان به کووید مبتلا شدند، مقایسه کردند.
علائم کووید طولانی هفته‌ها پس از اولین ابتلاء فرد به کووید 19 ظاهر می‌شود. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، این علائم می‌توانند بسیار متنوع باشند و می‌توانند ماه‌ها یا حتی سال‌ها ادامه داشته باشند.
نتایج نشان داد که حدود 16 از 100 زن باردار به کووید طولانی مبتلا شدند، در مقایسه با 19 زن از 100 زن که باردار نبودند.
به گفته محققان، در میان زنان باردار، گروه‌های خاصی نسبت به سایرین در معرض خطر ابتلاء به کووید طولانی‌تر بودند.
نتایج نشان می‌دهد که زنان سیاه‌پوست، زنان 35 ساله یا مسن‌تر، و زنان چاق با وجود باردار بودن، بیشتر در معرض ابتلاء به کووید طولانی مدت بودند. با این حال، خطر ابتلای آنها به کووید طولانی مدت همچنان کمتر از زنانی بود که باردار نبودند.
دکتر «چنگشی زانگ »، محقق ارشد و مربی علوم بهداشت جمعیت در دانشکده پزشکی ویل کورنل نیویورک، در بیانیه‌ای گفت: «تحقیقات بیشتر در مورد عواملی مانند دسترسی ناعادلانه به مراقبت‌های بهداشتی، عوامل اجتماعی-اقتصادی و نژادپرستی ساختاری ممکن است به ما در درک خطر طولانی مدت کووید در این گروه‌ها و یافتن راه‌هایی برای محافظت از آنها کمک کند.»
وی افزود: «بارداری می‌تواند نحوه عملکرد سیستم ایمنی و التهابی زنان را تغییر دهد و این ممکن است به کاهش خطر ابتلاء به کووید طولانی کمک کند.»
بنابراین، زنان باردار ممکن است سرنخ‌هایی را در مورد چگونگی کمک به افراد برای جلوگیری از کووید طولانی مدت به محققان ارائه دهند.
زانگ گفت: «تفاوت‌های خطر مشاهده‌شده در این تحلیل نشان می‌دهد که مطالعات اختصاصی آتی در مورد کووید طولانی در افراد باردار مورد نیاز است.»
محققان همچنین در حال بررسی راه‌هایی برای محافظت از زنان باردار در برابر کووید طولانی مدت با استفاده از داروهای موجود در بازار هستند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1393900/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصادفات این هفته پایتخت 5 قربانی گرفت

کیفیت هوای تهران قابل قبول اعلام شد

تفال/ ساقیا برخیز و در ده جام را

تقویم تاریخ/ روز معلم

راز یک معمای پیچیده کهکشانی برملا شد

شاعرانه/برای چیدن گل، انتخاب لازم نیست

پایان دوره محرومیت عضلانی‌ترین استقلال

خرمگاه: اشتباه مدیران کم تعداد نبود

طارمی می‌توانست قاتل بارسلونا شود

امپراتوری هالند؛ پشت‌ پرده قرارداد بزرگ با نایکی!

الشهلوب سرمربی موقت الهلال شد

بازگشت غافلگیرکننده پرس به فرمول یک با کادیلاک

حسرت‌آمیزترین نگاه تاریخ استقلال

مربی مشهور ایتالیایی با شروط عجیب نزدیک استقلال

آهنگ «خوابتو دیدم» با صدای آصف آریا

سپاهان بدون سه بازیکن سرشناس!

شمارش معکوس برای آقای گلی مهاجم پرسپولیس

آنچلوتی و آلگری گزینه‌های اصلی هدایت الهلال!

فن‌دایک: بدترین روزهای زندگی، مصدومیتم بود

لوآن پولی علیه سناریوی تکراری شجاعیان

آنچلوتی بالاخره مشکل اصلی رئال را فهمید!

عبدی: بازیکنان فعلی پرسپولیس شایسته تحسین هستند

عجیب‌ترین حضور وزنه‌برداری در المپیک فقط با 2 کشور!

واکنش ستاره بارسلونا به مصدومیتش: خیلی ناراحتم!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - منچستریونایتد 3

یحیی: از عملکرد تیمم عصبانی‌ام

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

روایت رهبر انقلاب از بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام(ص)

سرزمین های اشغالی در آتش

چرا شما ژاپنی‌ها زیاد خودکشی می‌کنید؟

مگه رژیمی ها هم می تونن «تیرامیسو» میل کنن؟!

ترمای بزرگسالی محصول این کم کاری های والدین است!

این پدیده‌ شگفت‌انگیز ذهن علم را به خود مشغول کرده است

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

داور فینال جام جهانی برای بازی برگشت اینتر-بارسا

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است