آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه خورش کنگر به سبک تهرانی خانه داري

طرز تهیه خورش کنگر به سبک تهرانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - همشهری آنلاین / خورش کنگر با عطر کنگر تازه و ادویه‌های معطر یکی از خاص‌ترین غذاهای فصل بهار است که طرفداران زیادی در تهران دارد. با این دستور ساده، یک غذای اصیل ایرانی بپزید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
خورش کنگر یکی از غذاهای مجلسی و محبوب فصل بهار است که با عطر و طعم بی‌نظیرش، به سفره‌های تهرانی ها رنگ و بو بخشیده است.
این خورش لذیذ، ترکیبی از سبزیجات بهاری و گوشت تازه است که با ادویه‌های معطر و لیمو عمانی، طعمی منحصربه‌فرد پیدا می‌کند.
اگر می‌خواهید یک غذای اصیل تهرانی را تجربه کنید، این دستور پخت خوشمزه را از دست ندهید.
مواد لازم برای خورش کنگر تهرانی برای 5 نفر
- کنگر پاک‌شده: 700 گرم
- گوشت گوسفندی یا گاوی (ترجیحاً راسته یا سردست): 400 گرم
- پیاز متوسط: یک عدد
- جعفری تازه: 200 گرم
- نعنا خشک یا تازه: 50 گرم
- رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- لیمو عمانی: 3 عدد
- زردچوبه، فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم
- زعفران دم‌کرده: به میزان دلخواه
- روغن مایع یا دنبه: به مقدار لازم
خورش کنگر تهرانی ؛ طعم بهاری اصیل در سفره‌های ایرانی
طرز تهیه خورش کنگر به سبک تهرانی
مرحله اول: آماده‌سازی کنگر
1. برگ‌های سفت و خارهای کنگر را جدا کنید.
2. پوست قسمت انتهایی ساقه (که ترد و نرم است) را بگیرید و کنگرها را به صورت مورب خرد کنید.
3. برای جلوگیری از سیاه شدن، کنگرهای خردشده را در آب سرد با کمی نمک یا آبلیمو قرار دهید.
مرحله دوم: تفت گوشت
1. گوشت را به تکه‌های متوسط خرد کنید.
2. در یک قابلمه مناسب، کمی روغن بریزید و گوشت را با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
3. زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن بلند شود.
مرحله سوم: تفت پیاز و ادویه‌ها
1. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
2. فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن خارج شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن کنگر و طعم‌دهنده‌ها
1. کنگرهای آبکش‌شده را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.
2. لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کنید و به مواد اضافه کنید. ( تلخی لیمو عمانی را چگونه بگیریم ؟ | روش های ساده و موثر برای گرفتن تلخی لیمو عمانی )
3. رب گوجه‌فرنگی را با کمی روغن تفت دهید و سپس به قابلمه بیفزایید.
مرحله پنجم: افزودن آب و پخت نهایی
1. آب گرم را به اندازه‌ای اضافه کنید که مواد کاملا پوشیده شود.
2. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش به آرامی بپزد (حدود 2 ساعت).
مرحله ششم: اضافه کردن سبزیجات معطر
1. در نیم ساعت پایانی پخت، جعفری و نعنا را ساطوری کرده و به همراه زعفران دم‌کرده به خورش اضافه کنید.
2. نمک و فلفل را در این مرحله تنظیم کنید.
نکات کلیدی برای پختن خورش کنگر ایده‌آل
برای غلظت بیشتر: می‌توانید کمی آرد نخودچی یا لپه تفت‌داده شده به خورش اضافه کنید.
جایگزین گوشت: اگر مایلید، می‌توانید از مرغ به‌جای گوشت استفاده کنید. در این صورت، مرغ را با پیاز و ادویه تفت دهید و سپس بقیه مراحل را ادامه دهید.
ترش مزه کردن: اگر دوست دارید خورش ترش‌تر شود، می‌توانید از آبلیمو تازه یا لیمو عمانی بیشتر استفاده کنید.
امیدواریم با این دستور پخت، یک خورش کنگر خوشمزه و بهاری را در خانه آماده کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید!
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1394720/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - منچستریونایتد 3

یحیی: از عملکرد تیمم عصبانی‌ام

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

روایت رهبر انقلاب از بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام(ص)

سرزمین های اشغالی در آتش

چرا شما ژاپنی‌ها زیاد خودکشی می‌کنید؟

مگه رژیمی ها هم می تونن «تیرامیسو» میل کنن؟!

ترمای بزرگسالی محصول این کم کاری های والدین است!

این پدیده‌ شگفت‌انگیز ذهن علم را به خود مشغول کرده است

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

داور فینال جام جهانی برای بازی برگشت اینتر-بارسا

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است

محمدی: دوست دارم در تیم‌های بزرگ بازی کنم

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

تیپ خانم بازیگر در سریال «تاسیان» بحث‌برانگیز شد!

نگاهی به فیلم «سلام علیکم حاج آقا» با 6 سال سابقه توقیف!

اجرای سوزناک و احساسی از عرفان طهماسبی

پلیس راهور شرح می‌دهد؛ چه خودرویی را نه بخریم و نه سوار شویم؟

29 نفر از جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی شناسایی شدند

پلیس کرج فاش کرد: زنی شوهر پوادارش را با معشوقه‌اش کشت و زیر خانه‌اش دفن کرد!

آتش سوءظن به جان مرد افتاد؛ دفن دخترش در بیابان

دستگیری پدری که دختر 5 ساله خود را به قتل رسانده بود

کریمه‌ آل‌الله یا حضرت معصومه

تا این دلم تو صحن تو آرومه

هجوم گسترده حشرات در فروشگاه‌های عربستان

انس به دنیا، منشأ وحشت از مرگ است!

وقتی سواد رسانه ای نداریم...

روز دختر، میان آوار و اشک

2 غذای نانی برای پیک نیک روز جمعه

مطالعه در تاریکی به بینایی آسیب می‌رساند؛ افسانه‌ یا حقیقت علمی؟

3 عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند!

خانواده‌ای که همه حافظ قرآن‌اند

پرتاب ماهواره‌ای که کارش وزن‌کردن جنگل‌ها است!

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

دروازه‌بان پرسپولیس در رویای لغزش بیرانوند!