آریا بانو

آخرين مطالب

امیدی تازه‌ برای نوزادان متولدشده با سندرم ترک مواد افیونی گوناگون

امیدی تازه‌ برای نوزادان متولدشده با سندرم ترک مواد افیونی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / با ادامه بحران مواد افیونی، تعداد نوزادان متولد شده با سندرم ترک مواد افیونی نوزادی (NOWS) که وضعیتی است که نوزادانی را که مادرانشان در دوران بارداری از مواد افیونی استفاده می‌کردند، تحت تاثیر قرار می‌دهد در 20 سال اخیر پنج برابر افزایش یافته است. این نوزادان اغلب نیاز به بستری طولانی مدت در بیمارستان و در برخی موارد، درمان با داروهایی مانند مورفین برای تسکین علائم ترک دارند.
یک مطالعه جدید از دکتر والتر کرافت (Walter Kraft)، پزشک متخصص داخلی و داروساز بالینی در دانشگاه توماس جفرسون و گروهش، پتانسیل اندانسترون (ondansetron) را، دارویی که معمولا برای درمان حالت تهوع استفاده می‌شود و در دوران بارداری ایمن تلقی می‌شود، برای کمک به کاهش علائم ترک در نوزادان مبتلا به سندرم ترک مواد افیونی مورد بررسی قرار دارند.
به نقل از مدیکال اکسپرس، این مطالعه بر اساس داده‌های تحقیقات قبلی دکتر کرافت، به همراه همکارانش در دانشگاه استنفورد، از یک کارآزمایی بالینی انجام شده در جفرسون و سایر مراکز، گسترش یافته است. آن مطالعه تأثیر اندانسترون را در 90 نوزاد بررسی کرد و دریافت که شدت علائم ترک را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.
مصرف خودسرانه هرگونه دارو بدون تجویز پزشک می‌تواند عوارض جبران ناپذیری به همراه داشته باشد و محققان توصیه می‌کنند که برای پیگیری چنین وضعیتی حتما به پزشک متخصص مراجعه شود.
در تحقیقات فعلی، به رهبری کوین لام (Kevin Lam)، از یک روش ریاضی که نحوه پردازش دارو توسط بیماران مختلف را توصیف می‌کند برای شناسایی غلظت اندانسترون که منجر به تسکین علائم می‌شود، استفاده شد. این مدل می‌تواند برای شبیه‌سازی دوزهای بهینه اندانسترون استفاده شود.
دکتر کرافت می‌گوید: در گذشته، ممکن بود از شهود درونی استفاده کنیم و بگوییم، بیا فقط دوز را دو برابر کنیم، اما اکنون می‌توانیم از مدل‌سازی ریاضی استفاده کنیم تا احتمال بیشتری برای یافتن دوز مؤثر داشته باشیم و به بیماران کمتری برای ثبت‌نام در یک کارآزمایی بالینی نیاز داشته باشیم.
دکتر کرافت که همچنین عضو هیئت علمی کالج پزشکی سیدنی کیمل است، می‌گوید گروهش به دنبال بودجه برای کارآزمایی‌های بالینی آینده است تا بررسی کند که آیا اندانسترون می‌تواند تعداد علائم تجربه شده توسط نوزادان مبتلا به این وضعیت را کاهش دهد یا مدت اقامت آنها در بیمارستان را کوتاه کند یا خیر.
دکتر کرافت افزود: این یک مسئله پیچیده پزشکی و اجتماعی است. بعید است که یک راه حل واحد وجود داشته باشد. ما خوشبین هستیم که اندانسترون ممکن است بخشی از یک رویکرد چندجانبه برای بهبود مراقبت از این نوزادان باشد.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1397078/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس نظام پزشکی کشور: نظام سلامت را نمی‌توان قرون وسطایی اداره کرد

طوفان شدید و عجیب در شهر سلوم مصر

سخن بزرگان/ حضرت علی(ع) یک کارگر بود

پیشنهادی برای پخت شام سبک

خوابیدن دیر وقت شما را به کشتن می‌دهد!

به فرزندان باید چه ویژگی هایی هدیه دهیم؟

بی اطلاعی 40 درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد

پیغام ویژه رحمتی برای مردان اصلی شمس‌آذر

نیمکت پرسپولیس در رفسنجان؛ پر از چهره‌های باتجربه

اعلام ترکیب نساجی در جنگ برای آخرین امید

یاسین به پرسپولیس برگشت!

ترکیب فولاد مقابل چادرملو مشخص شد

یازده بازیکن مدنظر روانخواه در آخرین شانس هوادار

یازده بازیکن اخباری برای تقابل با گل‌محمدی

ترکیب متفاوت استقلال خوزستان مقابل خیبر

ترکیب خیبر برای رسیدن به رتبه تک رقمی

لیگ یک؛ فرار لحظه آخری پیکان از باخت خانگی

بعضی ها به مجلس فشار می‌آورند که علیه پلتفرم‌ها قانون مجازات تصویب کند!

رد پای سیمای رنج بر پرده سینما!

عاشقانه ای با شعر سعدی در مستوران

ترانه دلی «غم و دردای بندر بی شماره» با صدای علیرضا پوراستاد

روز دختر در پادگان!

آتش‌سوزی کلیساها در انگلستان ادامه دارد!

غذاهای محلی شیراز؛ شیرین مثل کلام سعدی و غزل حافظ

فریب این نوع نان را نخورید

تب داغ آرایش دائمی؛ زیبایی‌های پوشالی با عوارض خاموش!

پرتاب محموله ایرانی به ماه توسط کاوشگر چینی چانگِ 8

خطرات کنونی هوش مصنوعی ترسناک‌تر از پیش‌بینی‌های آخرالزمانی است

آزمایش راهکارهای خنک‌سازی تجهیزات الکترونیکی با کمک یک تراشه جدید

«معمای هوش مصنوعی» منتشر شد

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

تمجید بی‌سابقه رئیس مسترالمپیا از هادی چوپان

رئال روحیه گرفت؛ بازگشت به موقع امباپه و وینی

مختاری: سخت بردیم چون بازی را آسان گرفتیم

پیروزی پرگل ساحلی‌بازان ایران مقابل موریتانی

نوروزی‌‌فرد: مصدومیت‌هایم خنده‌دار است

درگیری شدید در اسپانیا؛ فیورنتینا سویل را به هم ریخت

ایران در نیمه سوم مشکوک و موریتانی مرموز بود

گندوز خاطره مهاجم شدنش را پاک می‌کند!

اعلام ترکیب پرسپولیس برای جدال با مس

ابرکامپیوتر اوپتا؛ پی‌اس‌جی مقتدرانه قهرمان می‌شود

حشمت فردوس از هواپیما میترسه!

بهاره رهنما: فردای صبح نامزدی‌ با پیمان قاسم‌خانی فهمیدم اشتباه کردم!

چرا نرگس آبیار رمان «سووشون» را برای سریالش انتخاب کرد؟

تیزر آهنگ جدید «منو برگردون» با صدای سیامک عباسی

رعد و برق و باد شدید در انتظار تهرانی‌ها

رئیس جمعیت هلال‌احمر: در همان ساعات اولیه بندر رجایی بیش از هزار و صد نفر نجات داده شدند

پیرترین انسان جهان درگذشت

شما با قدرت ایمانت نظر خدا را می‌توانی تغییر بدهی!