آریا بانو

آخرين مطالب

علت ترک خوردن کباب کوبیده و راه‌های جلوگیری از آن خانه داري

علت ترک خوردن کباب کوبیده و راه‌های جلوگیری از آن
  بزرگنمايي:

آریا بانو - عصر ایران / آیا تا به حال برایتان پیش آمده که هنگام کباب کردن کوبیده، سطح آن ترک بخورد و ظاهر زیبایی نداشته باشد؟ این مشکل نه تنها روی ظاهر کباب تاثیر می‌گذارد، بلکه ممکن است طعم آن را نیز تحت تاثیر قرار دهد. 
اصلی‌ترین دلایلی که باعث ترک خوردن کباب کوبیده هنگام کباب کردن می‌شود به شرح زیر است:
نگرفتن آب پیاز
یکی از دلایل اصلی ترک خوردن کباب کوبیده، نگرفتن آب پیاز به طور کامل است. پیاز رنده شده به گوشت چسبندگی می‌دهد و از ترک خوردن آن جلوگیری می‌کند، اما اگر آب آن کاملا گرفته نشود، این خاصیت از بین می‌رود. برای جلوگیری از این اتفاق حتما آب پیاز را به خوبی بگیرید و فقط تفاله آن را به مایه کباب اضافه کنید.
عدم تناسب چربی گوشت و گوشت
وجود چربی کافی در گوشت باعث نرمی و چسبندگی آن می‌شود و از ترک خوردن کباب جلوگیری می‌کند. اگر از گوشت‌های کم‌چربی استفاده کنید یا نسبت چربی به گوشت مناسب نباشد، کباب شما خشک و تکه تکه خواهد شد. برای جلوگیری از مشکل، حتما تناسب گوشت و چربی را رعایت کنید و از گوشت مناسب استفاده کنید.
حرارت کم و یکنواخت نبودن حرارت
حرارت کم و یکنواخت نبودن حرارت نیز می‌تواند باعث ترک خوردن کباب شود. اگر حرارت کم باشد یا به صورت یکنواخت به همه قسمت‌های کباب نرسد، بعضی قسمت‌ها بیشتر از قسمت‌های دیگر پخته می‌شوند و باعث ترک خوردن کباب می‌شوند.
برای جلوگیری از این مشکل، ابتدا آتش کباب‌پز را حسابی داغ کنید تا زغال‌ها به خوبی سرخ شوند. سپس، سیخ‌های کباب را روی آتش قرار دهید. در ابتدا به خاطر حرارت زیاد، سیخ‌ها را مرتبا بچرخانید تا همه جای کباب به یک اندازه سرخ شود. وقتی سطح کباب کمی جمع شد و طلایی رنگ شد، حرارت آتش را ملایم‌تر کنید تا کباب به آرامی مغزپخت شود.
استفاده از مقدار زیادی جوش شیرین
استفاده از مقدار زیاد جوش شیرین می‌تواند باعث خشک شدن گوشت و ترک خوردن کباب کوبیده روی سیخ شود. جوش شیرین باعث می‌شود که گوشت به خوبی به سیخ بچسبد، اما استفاده بیش از حد از آن باعث از بین رفتن طعم و بافت طبیعی گوشت می‌شود. برای جلوگیری از این اتفاق، بهتر است از جوش شیرین استفاده نکنید یا به مقدار خیلی کم استفاده کنید.
چرخ کردن ناکافی گوشت
چرخ کردن ناکافی گوشت باعث می‌شود که بافت گوشت یکدست نشود و در نتیجه ترک بخورد. برای جلوگیری از این مشکل باید گوشت را حداقل دو بار چرخ کنید.
ورز دادن بیش از حد گوشت پس از خارج کردن از یخچال
ورز دادن بیش از حد گوشت پس از خارج کردن از یخچال باعث از بین رفتن چسبندگی آن می‌شود و در نتیجه کباب کوبیده ترک می‌خورد. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است پس از خارج کردن گوشت از یخچال، فقط آن را سیخ کنید و دیگر ورز ندهید.
فشردن زیاد گوشت روی سیخ
سیخ کشیدن محکم و فشردن زیاد گوشت روی سیخ نیز می‌تواند باعث ترک خوردن کباب شود. بهتر است گوشت را به آرامی و با دقت روی سیخ بکشید و مراقب باشید که آن را زیاد فشار ندهید.
عدم پخش یکنواخت چربی در گوشت
اگر چربی گوشت به طور یکنواخت در تمام قسمت‌های مایه کباب پخش نشود، باعث ترک خوردن کباب روی سیخ می‌شود. برای جلوگیری از این مشکل باید گوشت را پس از چرخ به مدت ده دقیقه ورز دهید.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1397555/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمین لرزه پنج ریشتری «رُشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند

تفال/ اگر آن طایر قدسی ز درم باز آید

چه موادغذایی برای دیابتی‌ها مناسب است؟

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

شاهین از دست متقاضیان پرید

حضور هلدینگ منتسب به بابک زنجانی در میان خریداران اصلی سهام سایپا

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

معانی لوگو های ایرانی

طرز تهیه بستنی وانیلی هندوانه ای

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال