قورمه سبزی رشتی؛ غذایی که حال و هوای شمال را به خانهتان میآورد
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
سبزی قرمه سرخ شده شامل:
تره 150 گرم،
جعفری 75 گرم
گشنیز 40 گرم
شنبلیله و اسفناج هرکدوم 20 گرم
بازار 
که در مجموع میشه 300 گرم
مرغ محلی: به مقدار لازم
لوبیا چشم بلبلی: 100 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: 2 حبه
آبغوره: نصف فنجان
گوجه فرنگی: چهار عدد
بادمجان: چهار عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه.
حالا نکته اینه که الان توی گیلان این غذا رو با گوشت هم درست میکنن، ولی خب اصالت قرمه سبزی رشتی به مرغ محلی که قدیما توی خونه ی هر گیلانی ای پیدا میشده برمیگرده.
در مورد چاشنی هم بعضیا به جای آبغوره از آب نارنج استفاده میکنن.
برای بهتر گرفتن نفخ حبوبات میتونین اونها رو با دو حبه سیر بپزید.
و انداختن یه حبه سیر توی خورشت قرمه سبزی هم اون رو خوشمزهتر میکنه
-
چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۴:۴۹
-
۹ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1398323/