آریا بانو

آخرين مطالب

کارترون: اگر معجزه هست، چرا برای سپاهان نباشد! ورزشي

کارترون: اگر معجزه هست، چرا برای سپاهان نباشد!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /پارتریس کارترون در نشست خبری بازی با گل‌گهر درباره شرایط سپاهان صحبت کرد.
پاتریس کارترون، سرمربی تیم فوتبال سپاهان، در نشست خبری پیش از دیدار با گل‌گهر سیرجان، با ابراز امیدواری به آینده، گفت: “سه بازی تا پایان فصل داریم و نمی‌خواهم این موقعیت را از دست بدهم. بدون شک تلاش خواهیم کرد تا برای پلی‌آف لیگ نخبگان آماده شویم که هدف بزرگ ما برای فصل آینده است.”
او گفت: “ما بابت امتیاز از دست رفته و باخت در بازی مقابل ملوان به دلیل پنالتی ناراحت هستیم. با این حال، در آن بازی تمام تلاش خود را کردیم و با بازیکنانی که در اختیار داشتیم، به میدان رفتیم.”
کارترون در ادامه به اهمیت بازی فردا اشاره کرد و گفت: “این یک بازی خوب مقابل تیم قوی گل‌گهر خواهد بود. اگرچه همه بابت اتفاقات اخیر ناراحت هستند، اما هنوز شانس داریم و نباید طوری رفتار کنیم که انگار فصل از دست رفته است. ما باید قوی برای این بازی حاضر شویم.”
او همچنین به اهمیت بازی برای بازیکنان اشاره کرد و گفت: “امیدوارم بازیکنان اهمیت این بازی را درک کنند. بعد از پیروزی مقابل پرسپولیس و فاصله امتیازی که ایجاد شد، برای صعود به لیگ نخبگان باید تلاش کنیم. از لحاظ پاداش آسیایی نیز مبلغ بیشتری به دست خواهیم آورد که از نظر مالی و موقعیت به نفع باشگاه است.”
کارترون به وضعیت تیم اشاره کرد و گفت: “دو هفته پیش بهترین تیم جهان بودیم اما هفته بعد بدترین تیم جهان شدیم. لیگ هنوز تمام نشده و هدف ما حداقل کسب مقام دوم است.”
در پاسخ به سؤالی در خصوص عملکرد ویسام بن یدر در بازی با ملوان، کارترون گفت: “او بعد از مدت طولانی بازی کرد و ممکن است هنوز به آمادگی کامل نرسیده باشد. ما در گل‌زنی مشکلاتی داشتیم و امیدوارم بعد از بازی فردا و عملکرد خوب او، از سؤالتان پشیمان شوید. بله، ویسام بن‌یدر فردا در ترکیب اصلی خواهد بود.”
سرمربی سپاهان همچنین به وضعیت مصدومان تیم اشاره کرد و گفت: “هادی محمدی، سیاوش یزدانی و جواد آقایی‌پور برای بازی فردا مصدوم هستند اما حزباوی برای این مسابقه مصدوم نیست و زکی‌پور نیز دیگر محروم نیست.”
وی در مورد امید تیمش به قهرمانی نیز گفت: “حس می‌کنم اگر قرار به معجزه باشد، چرا برای ما نباشد؟ ما تمرکز خود را بر روی پیروزی و کسب 9 امتیاز باقی‌مانده می‌گذاریم و تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا ببینیم چه اتفاقی می‌افتد. من مغرور و خودخواه نیستم و با تمام احترام برای تراکتور، این مسابقه فوتبال است و باید ببینیم چه می‌شود.”
کارترون در مورد مصدومیت هادی محمدی گفت: “مصدومیت او از ناحیه‌ای بوده و چند بار تکرار شده است. متأسفانه او بعد از مصدومیت دوباره دچار آسیب شد. تا کنون 27 مصدوم در این فصل داشته‌ایم و این به این معناست که تمام بازیکنان تیم مصدوم شده‌اند. ما استراتژی جدیدی را بدون محبی و لیموچی آماده کرده‌ایم و امیدواریم بتوانیم این مشکلات را حل کنیم تا در فصل آینده چنین مسائلی تکرار نشود.”
او در پایان گفت: “واقعاً شرایط مصدومیت این بازیکنان بسیار سخت و غیرطبیعی بود. اگر از هر مربی بپرسید، می‌گوید که دوم شدن با 27 مصدومیت واقعاً امکان‌پذیر نیست. بیایید مثبت باشیم و تمام تمرکزمان را برای بازی فردا بگذاریم؛ 27 مصدوم اصلاً طبیعی نیست و من هیچ‌کس را مقصر نمی‌دانم.”
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1398832/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدایی ستاره انگلیسی بایرن قطعی شد

فرار از شکست با شیوه خاص؛ مدافع در نقش مهاجم!

هافبک یونایتد سومین گلزن برتر لیگ اروپا

«اورست» از توریست‌ها پس گرفته‌ می‌شود!

10 بازیکن باید از پرسپولیس جدا شوند

عربستان اسم و رسم رونالدو را خراب کرد!

تجمع تراکتوری‌ها در سردار آزادگان

آپدیت معروف‌ترین خبرنگار ایتالیا از استقلال و ماتزاری

ستاره پسیانى در «خانه ارواح»

مقایسه لهجه فهیمه از پایتخت 2 تا پایتخت 7

صحنه‌های پرچالش، آسیب‌های پنهان تئاتر از زبان سیامک صفری

آهنگ احساسی «تصویر» با صدای فریدون آسرایی

جولان سگ‌های ولگرد؛ میش قربانی شد

یک لنج باری در خلیج‌فارس غرق شد

آبشار شادان؛ خشن‌ترین آبشار گلستان

لحظه عجیب سقوط بیل مکانیکی در آب

اگه عاشق بادمجانی آموزش این 4 غذای خوشمزه رو ازدست نده

چطور با اخبار غم‌انگیز و اضطراب‌آور کنار بیاییم؟

رد پیشنهاد هنگفت برای مبارزه با محافظ مسی

پوستر تراکتور همراه با جام قهرمانی برای بازی مقابل شمس‌آذر

راز عثمان دمبله در قلب پاریس

آخرین روزهای سخت جانشین پیاتزا در ایران

هشدار به جباری: حواست باشد استعدادت نسوزد!

کلیپ باشگاه ملوان به بهانه درگذشت بهمن صالح نیا

والورده: داور اجازه نداد یونایتد را ببریم

سیامک صفری با کدوم کار شناخته شد؟

مجید یوسفی: خیلی به مادرم وابسته بودم

فراخوان کارگزاران حج 1405 آغاز شد

سانحه دلخراش واژگونی خودرو 3 نفر را به کام مرگ کشاند

آخرین وضعیت محل حادثه در بندر شهید رجایی اعلام شد

اگر تصورات ذهن یک کودک جان می گرفت؛ این همه واقعیت بامزه!

چشم در چشم با سلطان ترسناک ساوانا

تولد توله ببر سوماترایی، گامی کوچک برای نجات گونه‌ای بزرگ

شیر ماده‌ای با پرشی دیدنی، لاشخور را شکار کرد

درمان آرتروز با نیش زنبور؟

چین برای اولین بار، در روز روی ماه لیزر انداخت

شعری از حسین خزائی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

اخبار فوری و اختصاصی از مذاکرات ماتزاری

بررسی پرونده پیوستن ماتزاری به استقلال

ریاض محرز: خوشحالم در تیمی هستم که برای قهرمانی می‌جنگد

تیم منتخب آسیا بدون رونالدو و رئیس عربستان

قوی‌ترین مرد ایران: کنار «هافتور افسانه‌ای» کوچک به نظر می‌رسیدم!

پیروزی بنیامین فرجی در نخستین گام تنیس روی میز استار کانتندر تایلند

خطر محرومیت از ال‌کلاسیکو برای سه ستاره بارسا

برنامه ویژه اینزاگی برای بارسا به سود طارمی

ادعای جالب ستاره میلان: آنالیزور شخصی دارم!

سرپرست فدراسیون کاراته: به عهدم وفا کردم

عکس جدید المیرا شریفی‌مقدم در یک مکان مذهبی

بهاره رهنما: فردای صبح نامزدی با پیمان قاسم‌خانی فهمیدم ما نمی‌توانیم

موزیک ویدئوی «هزار و یک شب از تو» با صدای دلنشین عرفان طهماسبی