يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
بنیاد شهید و امور ایثارگران

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر:

رویداد ملی استارتاپی «نوآفرین» با محوریت ترویج و ارتقای نوآوری‌های اجتماعی برگزار می‌شود/ مهلت ارسال ایده تا ۳۱ خردادماه

رویداد ملی استارتاپی «نوآفرین» با محوریت ترویج و ارتقای نوآوری‌های اجتماعی برگزار می‌شود/ مهلت ارسال ایده تا ۳۱ خردادماه
آریا بانو - مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر از برگزاری رویداد ملی استارتاپی «نوآفرین» با محوریت ترویج و ارتقای نوآوری‌های اجتماعی و ارسال ایده تا ۳۱ خردادماه سال ۱۴۰۴ خبر داد.
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر از برگزاری رویداد ملی استارتاپی «نوآفرین» با محوریت ترویج و ارتقای نوآوری‌های اجتماعی و ارسال ایده تا 31 خردادماه سال 1404 خبر داد.

به گزارش «ایثار»، دکتر رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر گفت: این اداره کل در راستای ترویج فرهنگ نوآوری و کارآفرینی، رویداد ملی استارتاپی «نوآفرین» را با محوریت ترویج و ارتقای نوآوری‌های اجتماعی و با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثاگران استان قم برگزار می‌کند. مهلت ارسال ایده تا 31 خردادماه سال 1404 است و اختتامیه این رویداد تیرماه 1404 برگزار می‌شود.
مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر خاطرنشان کرد: توانمندسازی جوامع، آموزش و فرهنگ‌سازی اجتماعی، تقویت ارتباطات بین نسلی، عدالت اجتماعی و شهروندی پویا، توسعه اقتصاد اجتماعی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ارزش‌گذاری اجتماعی ایثارگری، حفظ و بازنمایی تاریخ ایثارگری از جمله ایده‌پردازی‌ها در موضوعات این رویداد است. 
نریمانی اظهار‌داشت: این رویداد از سوی «خانه خلاق اشراق» و با تجربه چهار سال همکاری با این مجموعه با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران و تعدادی از دستگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و فناوری برگزار می‌شود. دانش‌پژوهان، استعدادهای برتر و جامعه شاهد و ایثارگر کشور برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این رویداد به سامانه «کاریزنگار» سامانه رویدادهای خلاق به آدرس سایت kariznegar.ir مراجعه کنند.

آریا بانو


انتهای پیام/


نظرات شما