آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم : بیسکوییت پتی بور شیر دنت توت فرنگی 3 عدد خامه صبحانه 300 گرم ( 1 پاکت و نیم ) یک سوم پیمانه آب سرد + 2 ق چ ژلاتین ( ژلاتین و روی آب سرد بریزین بزارین توی ماکرو تا حل بشه ) بازار ژله توت فرنگی 1 بسته آب جوش 1 لیوان توت فرنگی بیسکوییت هارو داخل شیر برنین کف ظرف بچینین. حالا دنت ها و خامه صبحانه رو ترکیب کنین ژلاتین و که با آب ترکیب کردین و خنک شده بهش اضافه کنین بریزین روی بیسکوییت ها و بزارین داخل بخچال ، ژله رو با آب جوش ترکیب کنین بذارین خنک بشه. توت فرنگی ها رو روی دسر بچینین و یکم ژله بریزین که توت فرنگی ها ثابت بمونه و بزارین یخچال وقتی گرفت بقیه ی ژله رو بریزین بزارین چند ساعت توی یخچال و بعد نوش جان کنین.
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video