آریا بانو - خراسان / سس بشامل یکی از سسهای اصلی است، زیرا میتوان از آن در بسیاری از غذاها استفاده کرد. اگر با این سس آشنا نیستید، بدانید که ترکیبی ساده از شیر، کره و آردِ پخته شده است و برای غذاهایی مانند لازانیا از آن استفاده میشود.
نسبت اشتباه مواد اولیه| بزرگ ترین اشتباه در تهیه این سس، نسبتهای اشتباه است. همیشه برای 56 گرم چربی (چه کره، چه روغن یا یک جایگزین) 85 گرم آرد همه منظوره در نظر بگیرید. استفاده از این ترکیب باعث میشود تا مخلوط یکدستی درست شود. در نهایت، یک لیتر شیر به آن اضافه کنید تا سستان غلیظ شود.
استفاده نادرست از شیر|یکی از اشتباهات در تهیه سس بشامل، نرساندن شیر به دمای اتاق است. اضافه کردن شیر در یک مرحله هم کار اشتباه دیگری است. سعی کنید آن را در چند مرحله اضافه کنید تا جذبِ مخلوطتان شود. وقتی که شیر به یک باره اضافه میشود، باعث گلوله گلوله شدن سس بشامل خواهد شد.
درجه حرارت نامناسب|زیاد کردن شعله هم باعث سوختن سس میشود. بهتر است قبل از شروع پختن سس، شعله را روی کم بگذارید و آن را به حال خودش رها کنید.