آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
فلفل دلمه 1 عدد
خیار شور 3 عدد
پنیر چدار 150 گرم
ژامبون گوشت 200 گرم
پنیر خامه ای 250 گرم
بازار ![]()
نان باگت 1 عدد
فلفل دلمه ای،خیارشور،پنیر چدار،ژامبون رو برشای نگینی درشت میزنیم
پنیر خامه ای رو هم میزنیم تا یکدست بشه و مواد رو بهش اضافه میکنیم و ترکیب تا خوب پنیر ب خورد مواد بره
سر و ته نون باگت رو میگیریم و داخلشو خالی میکنیم و مواد شروع ب پر کردن داخل نان کردیم
سلفون میپیچیم و داخل یخچال بمدت یکساعت قرار میدیم و بعد اینکه خودشو گرفت میاریم بیرون و شروع ب برش زدن میکنیم
مطمئنم این ساندویچ خوش طعم مزه دور همیاتون میشه.