شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴
خانه داری

این فالوده تو فصل گرما حسابی می چسبه

این فالوده تو فصل گرما حسابی می چسبه
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: یه بسته رشته فالوده که من از میکلا استفاده کردم به ازای یه بسته رشته ٧٠٠گرم شکر یک لیتر آب نصف لیوان گلاب ترکیب آب و گلاب و شکر رو ده ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: یه بسته رشته فالوده که من از میکلا استفاده کردم 
به ازای یه بسته رشته
٧٠٠گرم شکر 
یک لیتر آب
نصف لیوان گلاب 
ترکیب آب و گلاب و شکر رو ده دوازده یاعت میزاریم فریز تا ببنده 
بازار
رشته هارو به آبی که در حال جوش هست اضافه میکنیم تا با حرارت ملایم بجوشن 
بعد صافی میکنیم 
بعد انتقالش میدیم به ظرف آب و یخ ،هشت دقیقه بمونه و زیرو رو میکنیم 
مجددا صافی میکنیمو انتقالش میدیم به شهدمون 
و تمام.


نظرات شما