آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم کیک رافائلو (نارگیلی) :
تخم مرغ 8 عدد
شکر 230 گرم
آرد 300 گرم
شیر 100 گرم
پودر نارگیل چرب 55 گرم
بازار 
روغن مایع 100 گرم
بکینگ پودر 3 گرم (یک قاشق چایخوری استاندارد)
وانیل یک قاشق مرباخوری
(اگر از وانیل دکتر اوتکر استفاده میکنید یک بسته)
سایز قالب مناسب این حجم مواد 23 سانتی متر
دمای پخت 180 درجه زمان 30تا 35 دقیقه
من به دلیل این که میخواستم وزن کیک ام تقریبا 1 کیلو باشد از نصف مواد رسپی استفاده کردم شما میتوانید متناسب با وزن مورد نظرتان مواد رسپی را نصف یا دوبرابر یا بیشتر کنید.
مواد لازم برای فیلینگ نارگیل :
شیر عسلی 100 گرم
پودر نارگیل چرب 160 گرم
خامه100 گرم
مواد لازم برای کرم (برای کاور و لایههای کیک) :
خامه قنادی یککیلو 100 گرم (1/100)
پودر نارگیل چرب 100 گرم
مواد لازم برای ترافل نارگیلی برای تزئین:
پودر نارگیل چرب 2 پیمانه
شیرعسلی به مقدار لازم ،
پودر نارگیل و شیر عسلی باهم ترکیب میکنیم شیر عسلی را تا تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست بیاد و گوله اش میکنیم
در صورت دلخواه میتونید دو قاشق پنیر خامهای هم بهش اضافه کنید و پودر نارگیل کاور کنید و برای تزیین کیک استفاده کنید.