- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
يکشنبه ۸ تير ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: آرد نان۴۰۰ گرم آب خنک ۳۲۰ گرم مخمر ۶ گرم بهبوددهنده ۴ گرم) از لوازم قنادی بخرید یا حذف کنید) بازار نمک ۸ گرم روغن زیتون ۱۵ گرم ترکیب آب و ...
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
آرد نان400 گرم
آب خنک 320 گرم
مخمر 6 گرم
بهبوددهنده 4 گرم) از لوازم قنادی بخرید یا حذف کنید)
بازار 
نمک 8 گرم
روغن زیتون 15 گرم
ترکیب آب و آرد 1 ساعت استراحت(بهش میگن آتولایز)
اضافه کردن مخمر وبهبود دهنده و نمک و روغن زیتون
نیم ساعت استراحت
تا کردن خمیر
نیم ساعت استراحت
تا کردن خمیر
انتقال به قالب و 2 ساعت استراحت
- ایعاد قالب 20 در 30، من از قالب گالوانیزه استفاده کردم با ورق نسوز شما میتونید از قالب گرانیت نچسب هم استفاده کنید بدون ورق نسوز
- طبقه پایین فر قرار بدید حرارت بالا و پایین و فن یا پایین و فن
- حتما فر از 45 دقیقه قبل روشن بشه
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...