آریا بانو - آخرین خبر / به نظر من آش باید همینقدر منسجم و خامه ای باشه، فرقی نمیکنه آش رشته اس یا جو یا شله قلمکار، آشی که شل باشه و نخود و لوبیاش هر کدوم یه وری باشه آش نیس، نظر شمام همینه؟؟
نیاز داری به
جو 1 پیمانه
لوبیا نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
بازار 
برنج ( اختیاری) نصف پیمانه
اگه دوس داشتید نخود هم بریزید.
کشک 1 پیمانه
گوشت گوسفندی یا قلم
نم ، فلفل، زرد چوبه
پیاز 3 الی 4 عدد
نعناع خشک
سبزی آش( جعفری، گشنیز، تره، اسفناج)
.
لوبیا و جو رو بزارید 1 شب خیس بخوره.
بعد با برنج و گوشت ها بزارید 4 ساعت بپزه، اصلا هم نزنید تا جوها ته نگیره.
بعد از 4 ساعت سبزی و عدس رو اضافه کنید تا 1 ساعت دیگه بپزه.
پیاز داغ کنید و بهش زردچوبه نمک فلفل کشک و نعناع رو اضافه کنید.
مایه کشک رو به آش اضافه کنید و هم بزنید و بزارید نیم ساعت دیگه با شعله ملایم بپزه.
با نعناع ، کشک و پیاز تزیینش کنید.