دوشنبه ۹ تير ۱۴۰۴
خانه داری

پاناکوتا توپی؛ دسری که برای مهمونها و بچه ها جذابه

پاناکوتا توپی؛ دسری که برای مهمونها و بچه ها جذابه
آریا بانو - آخرین خبر / قالب های توپی از جنس پلاستیک فشرده هستن که باهاشون هم میتونین یخ و هم دسرهای توپی درست کنین. برای این دسر: شیر: ۱ لیتر شکر: نصف لیوان(بستگی به ذائقه ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / قالب های توپی از جنس پلاستیک فشرده هستن که باهاشون هم میتونین یخ و هم دسرهای توپی درست کنین.
 برای این دسر:
شیر: 1 لیتر
شکر: نصف لیوان(بستگی به ذائقه کم و زیاد کنید)
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بازار
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
آب سرد:نصف لیوان(برای ترکیب کردن با ژلاتین)
شکلات:1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
 نکات مهم: 
1. هر هر دو طرف قالب رو حتما چرب کنید.
2. زمانی که مواد را داخل قالب ریختید درب قالب رو محکم ببندید.
3. 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بذارید چون ژله ها کوچک هستن خیلی سریع آماده میشن.


نظرات شما