آریا بانو - آخرین خبر / خمیر این شیرینی نیاز به استراحت نداره وخیلی نرموخوشمزه اسن.
چیا میخوایم :
آرد قنادی 240 گرم
آرد نخودچی 190
بازار 
پودر قند 140 گرم
روغن مایع 2ق غ خ
روغن جامد 190 گرم
پودر هل نصف ق چخ
وانیل نصف ق چخ
نکات مهم
ارد رو کمکم و طی سه مرحله اضافه کنید چون نوع اردها متفاوته
بعد از اصافه کردن مرحله دوم ارد از خمیر بردارین و توی دستتون گلوله کنین اگه خمیر صاف و بدون ترک بود دیگه ارد اضافه نکنین
برای گاناش شکلات رو روی بخار کتری بزارین تا اب بشه
فر رو از یک ربع قبل روشن کنین
و شیرینی ها رو با دمای 170 به مدت نیمساعت بپزین
بعد از پخت به شیرینیها دست نزنین و حتما بزارین یکساعت توی دمای محیط سرد بشن و باد با شکلات وپودر پسته و ترافل و پودر نارگیل تزیینش کنین