چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴
خانه داری

این کیک پرتقالی مزه جون میده!

این کیک پرتقالی مزه جون میده!
آریا بانو - آخرین خبر / تخم مرغ۴عدد شکر ۱پیمانه رنده پوست پرتقال ۱ق چ وانیل۱/۴ق چ روغن۱پیمانه آب پرتقال طبیعی۱پیمانه بازار آرد سفید۲پیمانه نشاسته ذرت۱ق غ سر پر بکینگ پودر۲ق ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / تخم مرغ4عدد
شکر 1پیمانه
رنده پوست پرتقال 1ق چ
وانیل1/4ق چ
روغن1پیمانه
آب پرتقال طبیعی1پیمانه
بازار
آرد سفید2پیمانه
نشاسته ذرت1ق غ سر پر
بکینگ پودر2ق چ
ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل و رنده پوست پرتقال با دورتند همزن خوب هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.حالا روغن و اب پرتقال را اضافه کنید و کمی درحد مخلوط شدن هم بزنید.در نهایت مواد خشک الک شده را اضافه و ترکیب کنید.کف قالب را با روغن یا اسپری جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر160درجه بمدت 45دقیقه الی55دقیقه بپزید.اگر از قالب گرد ساده خواستید استفاده کنید قالب قطر 20سانت برای این مقدار مواد مناسب هست. اگر قالبتون میان تهی بود قطر 23هم خوبه. اگه مستطیلی بود 20در30هم خوبه . 
برای سس پرتقالی 1لیوان آب پرتقال شرکتی را با 1ق غ سر پر نشاسته ذرت ترکیب کنید و مثل فرنی روی گاز بذارید تا غلیظ شه و روی کیک بریزید. علت اینکه برای سس از اب پرتقال شرکتی استفاده میکنم اینه که، آب پرتقال های طبیعی بخاطر اینکه کمی ترش هستن، امکان داره بعد حرارت دیدن تلخ بشن واسه همین شرکتی میزنم که خیالم راحت باشه سسم تلخ نمیشه.


نظرات شما