پنجشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۴
خانه داری

طرز تهیه کباب کوبیده ایرانی توسط آشپزخارجی

طرز تهیه کباب کوبیده ایرانی توسط آشپزخارجی
آریا بانو - آخرین خبر / برای تهیه کباب کوبیده ابتدا باید گوشت را چرخ کرده و با پیاز رنده شده و آب گرفته، نمک، فلفل سیاه و کمی جوش شیرین مخلوط کنید. سپس مایه گوشت را به مدت ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / برای تهیه کباب کوبیده ابتدا باید گوشت را چرخ کرده و با پیاز رنده شده و آب گرفته، نمک، فلفل سیاه و کمی جوش شیرین مخلوط کنید. سپس مایه گوشت را به مدت چند ساعت در یخچال استراحت داده و بعد از آن به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی یا مخلوط گوسفندی و گوساله: 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد بزرگ
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
بازار
جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری، برای جلوگیری از ریزش)
زعفران دم‌کرده (اختیاری)
آب پیاز: 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
1. آماده‌سازی گوشت:
گوشت را دو بار چرخ کنید. در صورت تمایل می‌توانید کمی دنبه هم همراه با گوشت چرخ کنید.
2. آماده‌سازی پیاز:
پیازها را رنده کرده و آب آنها را بگیرید. آب پیاز را نگه دارید.
3. مخلوط کردن مواد:
گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. به دلخواه می‌توانید زعفران دم‌کرده هم اضافه کنید.
4. ورز دادن:
مایه گوشت را به مدت 10-15 دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا یکدست و چسبناک شود.
5. استراحت در یخچال:
مایه گوشت را در ظرف دربسته یا سلفون کشیده به مدت حداقل 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. این کار باعث می‌شود تا کباب بهتر به سیخ بچسبد و طعم بهتری پیدا کند.
6. سیخ کردن:
دست خود را با آب پیاز مرطوب کنید. مقداری از مایه گوشت را بردارید و روی سیخ پهن کنید. با انگشتان خود روی گوشت فشار دهید تا به شکل یکنواخت در بیاید و روی سیخ فشرده شود.
7. کباب کردن:
کباب‌ها را روی آتش ملایم کباب کنید. در حین کباب کردن، کباب‌ها را بچرخانید و با کمک آب پیاز مرطوب کنید تا خشک نشوند.
8. سرو:
کباب‌ها را با نان، برنج، گوجه‌فرنگی، پیاز و سبزیجات تازه سرو کنید. کباب کوبیده معمولاً با سماق، ریحان و لیموترش سرو می‌شود. 


نظرات شما