جمعه ۱۳ تير ۱۴۰۴
خانه داری

کیک سه شیر کدو حلوایی؛ خوشمزه و دوست داشتنی

کیک سه شیر کدو حلوایی؛ خوشمزه و دوست داشتنی
آریا بانو - آخرین خبر / تخم مرغ ۵ عدد شکر ۲۳۰ گرم وانیل ۱/۴ ق‌چ آرد ۲۳۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق چ پودر دارچین ۱/۲ ق چ بازار پوره کدو حلوایی ۱۱۰ گرم برای درست کردن پوره کدو: اول ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / تخم مرغ 5 عدد
شکر 230 گرم
وانیل 1/4 ق‌چ
آرد 230 گرم
بیکینگ پودر 1 ق چ
پودر دارچین 1/2 ق چ
بازار
پوره کدو حلوایی 110 گرم
برای درست کردن پوره کدو:
اول کدوها رو پوست میگیری و نگینی خورد میکنی و با آب کم میذاری بپزه.
وقتی کامل پخت با لیسک یا گوشتکوب میکوبی تا له بشه و درِ تابه رو برمیداری تا آبش کااااملا کشیده بشه و مدام هم میزنی تا یه وقت نسوزه.
اگه تاالان کیک کدو حلوایی درست میکردی ولی خمیر میشد دقیقا نکته اش همینه، اگه ذره ای آب داشته باشه خمیر‌ میشه.
بعد از اینکه پوره از حرارت افتاد و خنک شد به مواد کیک اضافه میکنی.
برای سس سه شیر:
خامه صبحانه 130 گرم
شیر عسلی 220 گرم
شیر 2/3 پ
قالب مناسب این رسپی 20 در 30
فرگازی 180
فربرقی 170
سولاردم و توستر 150
زمان بین 30 تا 35 دقیقه


نظرات شما