آریا بانو - آخرین خبر / برای کیک:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 قچ
پودر هل 1/4 ق چ
شیر 1/2 پیمانه
بازار 
روغن 1/2 پیمانه
آرد 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق چ
قالب 13 در 18
دمای فرگازی 180
فربرقی170
توستر و سولاردم 160
زمان 30 تا 35 دقیقه
برای حلوا :
آب 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
عرق هل 2 ق غ ( یا پودر هل 1/2 ق چ)
زعفران دم شده غلیظ 3 ق غ
آرد 1 پیمانه
کره 50 گرم
روغن مایع 1/4 پ
برای ماسوره زدن بهتره که حلوا کمی خنک بشه، اینطوری ماسوره زدن راحت تره.
شماره ماسوره : 1M
من مقدار حلوا رو 2 برابر درست کردم.