آریا بانو - ورزش 3 /در شرایطی که بسیاری از بازیکان و مربیان خارجی به دلیل شرایط خاص کشور تصمیم به ترک تیمهای باشگاهی خود گرفتهاند، ریکاردو ساپینتو در روزهایی که هنوز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران به آتش بس منجر نشده بود، با استقلال قرارداد بست و برای هدایت این تیم اعلام آمادگی کرد.
با این حال، او به دلیل محدودیت پروازی هنوز نتوانسته به ایران بیاید. این در حالی است که قرار است تمرینات تیم استقلال از روز دوشنبه هفته آینده و بعد از تعطیلات تاسوعا و عاشورا آغاز شود.
بازار 
نه فقط برای شروع تمرینات، بلکه برای مسائل مهمی مثل مشخص شدن لیست نهایی نقل و انتقالات و تعیین اعضای کادر فنی نیز حضور ساپینتو در ایران ضروری است. البته با بازگشایی فرودگاههای کشور، استقلالیها دیگر این دغدغه را نخواهند داشت و باید به زودی شاهد ورود ریکاردو ساپینتو به تهران باشیم. خصوصا که شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان نیز مجوز فعالیت این مربی را صادر کرده است.
آبیها میخواهند از روز دوشنبه تمریناتشان را شروع کنند و روز سهشنبه هم به ایفمارک بروند. حال اینکه ساپینتو از چه روزی در کنارشان باشد بستگی به نظر این مربی و مدیران باشگاه دارد. هر چند بعید به نظر برسد با از سرگیری برنامه های پروازی، این موضوع بخواهد زمان زیادی را متوجه خود ببیند.