- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
شنبه ۱۴ تير ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر / شیرینی نارگیلی باید روش برشته باشه و بافتش نرم و کمی کشدار و چسبنده مواد مورد نیاز 👇 پودر نارگیل ترجیحا چرب : ۱۰۰ گرم 🥥 پودر قند : ۱۷۰ گرم بازار ...
آریا بانو - آخرین خبر / شیرینی نارگیلی باید روش برشته باشه و بافتش نرم و کمی کشدار و چسبنده
مواد مورد نیاز 👇
پودر نارگیل ترجیحا چرب : 100 گرم 🥥
پودر قند : 170 گرم
بازار 
سفیده تخم مرغ : 120 گرم تقریبا میشه سفیده 4 عدد تخم مرغ 🥚🥚🥚🥚
روغن مایع : 100 گرم
آرد برنج : 1 ق غ سرپر
پودر هل : 1 ق چ
آبلیمو : 1 ق چ
✅️ نکات مهم 👇
در نهایت اگه خمیر شیرینی سفت بود بهش سفیده اضافه کنین و اگه شل بود آرد برنج
برای حصول نتیجه مطلوبتر لطفا مواد با ترازو دقیق اندازه گیری شود
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...