دوشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

ورود دادستانی به پرونده خشکیدگی و قطع درختان تهران

ورود دادستانی به پرونده خشکیدگی و قطع درختان تهران
آریا بانو - ایرنا / رییس سازمان محیط زیست استان تهران از ورود دادستانی و سازمان بازرسی کشور به پرونده خشک شدن درختان در نقاط مختلف تهران از جمله ولیعصر، چیتگر، سرخه‌حصار و ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / رییس سازمان محیط زیست استان تهران از ورود دادستانی و سازمان بازرسی کشور به پرونده خشک شدن درختان در نقاط مختلف تهران از جمله ولیعصر، چیتگر، سرخه‌حصار و پارک ملی خجیر خبر داد.
خشکیدگی مداوم درختان خیابان ولیعصر و برخی بوستان‌های جنگلی اطراف تهران در 2 سال اخیر نگرانی‌های زیادی در میان فعالان محیط زیست و پایتخت‌نشینان ایجاد کرده است.
حسن عباس‌نژاد اظهار کرد: برای خشکیدگی درختان پارک ملی خجیر، سرخه‌حصار، چیتگر و خیابان ولیعصر پرونده‌هایی تشکیل شده و جلسات تخصصی موضوع در حال بررسی و برگزاری است. همچنین مباحث کارشناسی از سوی سازمان بازرسی کل کشور در حال انجام است.
به گفته این مسئول محیط زیست استان تهران؛ علت اصلی خشکیدگی درختان به ویژه درختان چنار در پایتخت عمدتا کاهش بارش‌ها، تغییر اقلیم، آبیاری نامناسب با فاضلاب و ضعف در نگهداشت فضای سبز است.
عباس‌نژاد افزود: عوامل مختلفی باعث خشک شدن درختان چنار شده که شهرداری تهران در حال پیگیری موضوع است، اما موضوع اصلی آن است که در بحث نگهداشت فضای سبز با وجود تلاش مجموعه شهرداری تهران با مشکل مواجه‌ایم و معتقدم باید به سمت نگاه اکوسیستم محور حرکت کنیم، اما این اتفاق رخ نمی‌دهد البته در حوزه نگهداری فضای سبز از روش‌های جدید کمتر استفاده می‌شود.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست تهران با بیان اینکه افزایش تغییرات اقلیمی و کاهش بارش نزولات جوی، تحمل شرایط را برای درختان در تهران سخت‌تر کرده است، ادامه داد: معتقدم نحوه آبیاری درختان نیز دچار مشکل است؛ نحوه هرس درختان مشکل دارد و آب هم که کمبود وجود دارد، در نهایت درختان را در بعضی مکان‌ها با فاضلاب آبیاری می‌شوند.
به گفته وی، مجموعه این عوامل به همراه تغییرات اقلیمی، افزایش دما و تبخیر باعث شده که درختان ضعیف شوند و دچار بیماری به نام شانکر شوند.
بازار


نظرات شما