آریا بانو - آخرین خبر /مواد اولیه:
بلغور گندم 1 پیمانه
آرد 1 پیمانه
شیر نیم لیتر
بازار 
شکر
دارچین
نمک
کره
طرز تهیه:
1.بلغور رو میذاریم بپزه
2.آرد رو تفت میدیم، خامیش که گرفته شد شیر رو به مرور اضافه و مخلوط میکنیم
3.ترکیب آرد و شیر رو به بلغور پخته اضافه میکنیم و با گوشتکوب برقی یا هر وسیله دیگهای خشیل رو میکس و یکدست میکنیم(اینکار واجب نیست)
4.نمک اضافه میکنیم و حدود 2 ساعت دیگه میذاریم روی حرارت کم بمونه و تو این 2 ساعت هر یک دقیقه هم میزنیم تا ته نگیره
5.خشیل رو داخل ظرف میکشیم و با کره آب شده و ترکیب شکر و دارچین سرو میکنیم
نکات تکمیلی:
1.این غذا رو میتونید با شکر یا شیره شیرین کنید یا نمک بیشتری اضافه کنید
2.اگر توی زمان پخت احساس کردی...