آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
ژله آلوورا 1/5 بسته (برای لایه بی رنگ)
ژله آلوورا 2 بسته (برای لایه آبی)
پاناکوتا 1لیوان
طرز تهیه:
1/5 بسته ژله آلوورا رو با 2 لیوان آب جوش حل و بنماری میکنیم
بازار 
و میذاریم خنک بشه( برای لایه بی رنگ)
2 بسته ژله آلوورا رو با 3 لیوان آب جوش حل و بنماری میکنیم
( برای لایه آبی زیری)
1 لیوان پاناکوتا آماده میکنیم
مقدار ژلاتین برای پاناکوتا رو که قراره توی مولد بریزید 2 برابر کنید
داخل مولد رو یکم چرب کنید و پاناکوتا رو بریزید بذارید یخچال یا فریزر تا کامل ببنده ،
بعد جدا کنیدقالب رو چرب کنید و یک ربع توی فریزر بذارید ،یه لایه ژله آلوورا بریزید بذارید نیم بند بشه ابرها رو بچینید و روشون یه لایه ژله آلوورا بریزید ، بذارید نیم بند بشه و
بعد دوباره به ترتیب یه لایه ابر و یه لایه ژله بریزید
هر لایه رو که ریختید بذارید نیم بند بشه و بعد لایه جدید رو بریزید
برای لایه زیری به ژله یکم رنگ خوراکی آبی بزنید و بریزید تو قالب
بعد از پر شدن قالب حتما 6 ساعت داخل یخچال بذارید،
ژله رو با انگشت از دیواره های ظرف جدا کنید و برگردونید