چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴
خانه داری

آموزش تمام نکات سوپ جو رستورانی

آموزش تمام نکات سوپ جو رستورانی
آریا بانو - آخرین خبر / جو پوست کنده سینه مرغ سیب زمینی هویج گوجه پیاز بازار فلفل دلمه ادویه ها ( نمک ، لیمو فلفلی ، ادویه پیاز جعفری ، پودر انبه ، زرد چوبه ، پودر سیر و ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / جو پوست کنده 
سینه مرغ 
سیب زمینی 
هویج 
گوجه 
پیاز
بازار
فلفل دلمه 
ادویه ها ( نمک ، لیمو فلفلی ، ادویه پیاز جعفری ، پودر انبه ، زرد چوبه ، پودر سیر و کره ، برگ بو 🍃 )🧂
رب گوجه فرنگی
اب لیمو ترش تازه 
جعفری ساطوری شده 
حتما جو پوست کنده رو از شب قبل خیس کنید
کافیه اول 45 دقیقه تا یکساعت اجازه بدین سینه مرغ و سبزیجات باهم بپزن بعد هم 
از اب مرغ جداشون کنین پوره کنین و توی اب مرغ برگردونید و مرغ هم ریش ریش کنید و بهش اضافه کنید 
بعد از اضافه کردن رب گوجه ، جعفری و اب لیموی تازه اجازه بدید نیم ساعت باهم بجوشن و طعما به خورد هم بره 
و حالا سوپ خوشمزه و رستورانی شما حاضره


نظرات شما