دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵
گفتگو

علیخانی: با تمام توان برای رساندن والیبال زنان به جایگاه شایسته‌اش می‌جنگیم

علیخانی: با تمام توان برای رساندن والیبال زنان به جایگاه شایسته‌اش می‌جنگیم
آریا بانو - کاپیتان تیم ملی والیبال زنان ایران با اشاره به روند آماده‌سازی ملی‌پوشان برای حضور در آسیا گفت: بازیکنان تیم با تمرکز کامل در حال تمرین هستند تا در رقابت‌های پیش‌رو عملکردی درخور نام ایران ارائه دهند.
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کاپیتان تیم ملی والیبال زنان ایران با اشاره به روند آماده‌سازی ملی‌پوشان برای حضور در آسیا گفت: بازیکنان تیم با تمرکز کامل در حال تمرین هستند تا در رقابت‌های پیش‌رو عملکردی درخور نام ایران ارائه دهند.

آریا بانو


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما ، شبنم علیخانی در حاشیه تمرین تیم ملی والیبال زنان ایران اظهار داشت: حدود ۲۰ روز است که اردو‌های تیم ملی به صورت منظم آغاز شده و خدا را شکر تمرینات در دو نوبت صبح و عصر پیگیری می‌شود. خوشبختانه شرایط تیم خوب است و بازیکنان با تمرکز کامل و براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، خود را برای مسابقات پیش‌رو آماده می‌کنند.
وی با تاکید بر انگیزه بالای بازیکنان افزود: همه اعضای تیم تلاش می‌کنند برای هر مسابقه با تمام توان بجنگند تا والیبال بانوان ایران به جایگاه واقعی و شایسته خود برسد.
کاپیتان تیم ملی والیبال زنان ایران در ادامه با اشاره به رقابت‌های قبلی این تیم گفت: در تورنمنت‌های گذشته، تیم ملی سفر طولانی و فشرده‌ای را پشت سر گذاشت و حضور در سه تورنمنت پیاپی، فشار زیادی به بازیکنان وارد کرد. در تورنمنتی که برای ما اهمیت بیشتری داشت، شرایط روانی و فضای موجود باعث شد تیم با فشار و استرس بیشتری روبه‌رو شود و همین مسئله روی تمرکز بازیکنان تاثیر گذاشت و در نهایت نتوانستیم نتیجه مطلوبی کسب کنیم.
علیخانی با بیان اینکه تیم ملی از آن تجربه درس گرفته است، تصریح کرد: اکنون آن مسابقات را پشت سر گذاشته‌ایم و با استفاده از درس‌های آن دوره، با تمام تمرکز و توان وارد تمرینات شده‌ایم تا در رقابت‌های پیش‌رو به جایگاهی برسیم که والیبال بانوان شایسته آن است.
وی درباره گروه تیم ملی ایران در مسابقات قهرمانی آسیا نیز گفت: در گروه سختی قرار داریم و با تیم‌های چین، چین‌تایپه و عراق هم‌گروه هستیم. چین به عنوان میزبان از شرایط ویژه‌ای برخوردار است و چین‌تایپه نیز تیم قدرتمندی به شمار می‌رود که در جام آسیا تا دیدار نهایی پیش رفت.
کاپیتان تیم ملی والیبال زنان ایران در پایان عنوان کرد: با این وجود، ما با تمام توان وارد میدان خواهیم شد و تلاش می‌کنیم برابر همه رقبا بهترین عملکرد خود را ارائه دهیم. امیدوارم بتوانیم مسابقات خوبی پشت سر بگذاریم و به نتایجی برسیم که در شأن والیبال زنان ایران باشد.


نظرات شما