آریا بانو

آخرين مطالب

در روز جهانی «نان خانگی» پخت نان در خانه را امتحان کنید خانه داري

در روز جهانی «نان خانگی» پخت نان در خانه را امتحان کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / پیشنهاد ما برای مصرف نان سالم و مطمئن تهیه آن در منزل است. با این کار علاوه بر تهیه یک نان سالم و تازه برای اهل منزل لذت تهیه خمیر و پخت نان را نیز تجربه می‌کنید.
مواد لازم:
آرد: یک فنجان
نمک: نوک قاشق چایخوری
نمک میوه: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک چهارم قاشخ چایخوری
کره: در صورت تمایل یک تا دو قاشق چایخوری
آب: نصف فنجان
کنجد: میزان دلخواه
قبل اینکه درباره روش تهیه نان برایتان بنویسیم لازم است فوت کوزه‌گری را در ارتباط با خمیر‌ها به شما بگوییم. آرد‌ها با هم متفاوت هستند و هر کدام به یک میزان متفاوت آب نیاز دارند که خمیر مناسب را بسازند. به همین دلیل لازم است آب را کم کم به آرد اضافه کنید تا هر زمان که خمیر به شکل مطلوب در آمد متوجه شوید و دیگر آب نریزید. پس برای پخت این نان هم آب را کم کم به آرد اضافه می‌کنیم. حالا با هم پخت نان را شروع می‌کنیم.
تهیه خمیر
ابتدا نمک، بکینگ پودر و نمک میوه را با آرد مخلوط می‌کنیم. اگر نمک میوه ندارید میزان بکینگ پودر را دو برابر کنید. فراموش نکنید که اگر میزان نمک مقداری که در لیست مواد لازم آمده بیشتر شود نان شور خواهد شد. اگر به طعم کره علاقه‌مند هستید می‌توانید به مخلوط پودر‌ها کره اضافه کنید. این کار باعث لطیف شدن نان هم می‌شود. کره را نیم ساعت قبل از استفاده بیرون از یخچال قرار دهید تا نرم شود و سپس به مواد اضافه کنید.
با نوک انگشتان آرام کره را با آرد مخلوط کنید تا کامل به خورد آرد برود و گلوله‌ای از کره باقی نماند. حالا کل مواد را وسط کاسه به شکل گنبدی جمع می‌کنیم و در وآن یک حفره ایجاد می‌کنیم؛ به شکلی که زیر حفره همچنان آرد وجود داشته باشد. سپس مقداری از آب را در این حفره بریزید و با نوک انگشتان و آرام با آرد مخلوط کنید.
آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر نه باید آنقدر سفت باشد که در دست خورد شود نه آنقدر نرم که نتوانیم آن را شکل دهیم. اگر خمیر سفت بود به آن کمی آب و اگر زیادی نرم یا شل شده بود آرد اضافه کنید. حالا خمیر را به شکل یک توپ بزرگ در بیاورید و وسط کاسه بگذارید، روی کاسه پلاستیک یا یک دستمال ضخیم بکشید و اجازه دهید در دمای معمولی آشپزخانه نیم ساعت استراحت کند.

آریا بانو

پخت نان
روی تخته کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. حدودا یک ربع باید خمیر را ورز دهید تا بافت آن یک دست شود. در هر مرحله از ورز دادن که خمیر به چسبید کمی آرد روی آن بپاشید و ورز دادن را ادامه دهید. بعد از تمام شدن ورز دادن، خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید. سه قسمت را در کاسه قرار داده و روی آن را بپوشانید تا خشک نشود. قسمت چهارم را با وردنه و آرام آرام روی تخت باز کنید تا جایی که وقتی خمیر را روی دستتان می‌اندازید بتوانید سایه انگشتانتان را از پشت آن ببینید. اگر می‌خواهید نان کنجدی داشته باشید در این مرحله روی یک طرف خمیر کنجد بپاشید. تابه‌ی تفلن را روی شعله کم قرار داده و بگذارید کامل گرم شود. خمیر را از طرف بدون کنجد در تابه قرار دهید. چند دقیقه صبر کنید تا روی خمیر کاملا حباب دار بشود. حالا نان را برگردانید و یک دقیقه فرصت دهید تا طرف دیگر آن حرارت ببیند.
نان شما آماده است
آن را با گیره بردارید و داخل یک کیسه یا سفره پارچه‌ای قرار دهید. با تمام خمیر همین کار را انجام دهید. این میزان از مواد به شما چهار نان بزرگ یا هشت نان کوچک می‌دهد. فراموش نکنید که این نان مانند نان‌هایی که از نانوایی می‌خرید برای مصرف طولانی مدت باقی نمی‌ماند و بعد از یک ساعت کاملا خشک می‌شود پس برای هر وعده غذایی باید آن را تازه تهیه کنید. امیدواریم که تجربه لذت‌بخش نانوایی در منزل را از دست ندهید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/699572/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این موارد را هرگز در شبکه های اجتماعی به اشتراک نگذارید!!

رفتارهایی که از پدر و مادر به ارث می بریم

چرا بعد از یک روز پراسترس نمی توانیم شب راحت بخوابیم؟

درمان افسردگی با قارچ‌های جادویی

آیا زنان خودخواه‌تر از مردان هستند؟

سنگ صبور بودن هم اندازه دارد!

ویژگی هایی که باعث می شوند افراد مجذوبمان شوند

اختلال خود زشت پنداری! مهربان‌تر به آینه زل بزن

مراقب درون‌گراها باشید

راه های نجات از وابستگی ناسالم را بشناسیم

لطفا زندگی تان را پس بگیرید

هنردرمانی؛ درمان اختلالات روانی و آسیب های اجتماعی

آیا خسیس بودن می تواند نشانه بیماری ذهنی باشد؟

وسواس و صدماتی که به روان خانم ها می زند!

10 راهبرد برای افزایش بهره‌وری مغز

انجام این کارها بعد از شکست عشقی، ممنوع!

با خجالتی بودنمان چه کنیم؟

آیا افراد باهوش، مضطرب‌تر از بقیه هستند؟

اگر خبر بد دارید، یک راست بروید سر اصل مطلب!

کی باید مشاوره برویم؟

مواد غذایی که به شما کمک می کند با افسردگی فصلی مقابله کنید

عذرخواهی کردن زیاد، خوب است یا بد؟

چگونه احساس تنهایی به سلامتی آسیب می‌زند؟

اضطراب را بدون دارو دور کنید!

10 راه برای کمک به کسی که قصد خودکشی دارد

بی‌حوصلگیِ روزهای تعطیل از کجا می‌آید؟

چطور جلوی احساس حسادت خواهر و برادرها را به یکدیگر بگیریم؟

پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی راجع به شما چه می‌گویند؟

باز یافتن آرامش بعد از دعوا با این روش در 10 دقیقه!!

زلزله با سلامت روان ما چه می‌کند؟

از ایده‌های بزرگ‌تان نترسید

گفتن این جملات پس از 40 سالگی، ممنوع!

با غم و اضطراب بعد از زلزله چه کنیم؟

9 راهکار فوری برای افزایش انرژی روزانه

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم