آریا بانو

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان: مساجد باید به کانون‌های کارآفرینی تبدیل شوند وزارت رفاه

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان: مساجد باید به کانون‌های کارآفرینی تبدیل شوند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان گفت: طرح شبکه امامت ظرفیت بسیار مهمی است که در اقصی نقاط کشور مخصوصا استان هرمزگان می تواند بازوی توانمندی برای وزارت مردم در توسعه زیست بوم اشتغال با محوریت مساجد باشد‌.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان؛ هادی ابراهیمی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان در نخستین نشست هیات اندیشه ورز شبکه امامت در حوزه اشتغال و کارآفرینی مسجد محور به مثبت ارزیابی کردن فعالیت امامان محله در محلات آسیب پذیر و فعالیت در راستای کاهش و رفع آسیب های اجتماعی موجود در محلات اظهار کرد: به این مدل نهادسازی معتقدم و چه نهادی بهتر و تاریخی تر از نهاد روحانیت که در دل جامعه اسلامی رشد یافته و در زمان بروز تمامی اتفاقات تاریخی کشور، با نظام مقدس جمهوری اسلامی همراه و همگام بوده و حضور ثمربخش داشته است.
وی با تاکید بر این که مساجد باید به کانون های کارآفرینی تبدیل شوند، افزود: در صورت تحقق این امر مهم، جوانان نیز می بایست برای رفع مشکل بیکاری، با مراجعه به مساجد مورد حمایت توسعه ای قرار گیرند و مسجد به نقطه اتصال بین دولت و بخش خصوصی جهت ارائه خدمت به مردم تبدیل شود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان تصریح کرد: در وزارت مردم از تمام ظرفیت‌های اجتماعی به منظور رشد و توسعه اشتغال و کار آفرینی استفاده می شود.
ابراهیمی تصریح کرد: طرح شبکه امامت نیز ظرفیت بسیار مهمی است که در اقصی نقاط کشور از جمله استان هرمزگان می تواند بازوی توانمندی برای وزارت مردم در توسعه زیست بوم اشتغال با محوریت مساجد باشد‌.
وی با تاکید بر اینکه مسئله بیکاری یکی از مسائل مهم و بحث انگیزی است که از عدم تعادل بین عرضه و تقاضای نیروی انسانی در هر جامعه ای بوجود می آید، اهمیت ایجاد اشتغال در ایجاد ثبات اقتصادی جامعه را موضوعی غیر قابل انکار خواند و تصریح کرد: توجه هر چه بیشتر به موضوع اشتغال در جامعه می تواند منجر به افزایش سطح رفاه عمومی و توسعه همه جانبه در جامعه شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان با بیان این که کارآفرینی، موتور حرکت‌دهنده اقتصاد است، افزود: اگر مردم و مسئولان جامعه‌ای در این مسیر حرکت کردند و همه تصمیمات و رفتارهای اقتصادی، در تجارت و صنعت و خدمات و حتی مصرف، به این سمت‌وسو گرایش داشت، اقتصادِ آن جامعه رونق می‌گیرد و مؤلفه‌های آن رشد می‌کنند.
ابراهیمی، کارآفرینی را امری بسیار مهم و تأثیرگذار دانست که از مهم‌ترین محورهای اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود ، اضافه کرد: اولین مؤلفه کارآفرینی این است که در آن، ایده، حرکت، محصول یا خدمتی جدیدی وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: مؤلفه بعدی این است که فرد با شناسایی فرصت‌ها و موقعیت‌های بدیع، از آنها استفاده خلّاقانه‌ کنند. مؤلفه سوم این است که در کارآفرینی ریسک‌ وجود دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان به نقش مسجد و اهمیت کارآفرینی اشاره کرد و گفت: کارآفرینی صرفاً یک امر اجتماعی‌ نیست؛ بلکه یک کار دینی و عبادت نیز قلمداد می‌گردد. لذا مناسب است مساجد در این زمینه ـ البته به شرط مهیا بودن وضعیت ـ ورود پیدا کنند.
ابراهیمی با تأکید بر اینکه مسجد باید در شرایط کنونی کارآفرین باشد، ابراز داشت: اگر بتوانیم در شئون زندگی مردم، راه نشان دهیم، آنها به مسجد مراجعه می‌کنند. در این صورت باید در مسجد همیشه باز باشد.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه مسجد و روحانیت گفت: در گذشته، مساجد محل مراجعه مردم بود اما در حال حاضر کمرنگ شده و باید کارکرد همه دستگاهها از جمله وزارت مردم به مسجد و جایگاهش اعتبار بخشند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان در پایان تاکید کرد: مردم؛ روحانیت و مسجد را آخرین پناهگاه می‌دانند و ما به عنوان دستگاه حاکمیتی از حضور در مساجد و اینکه روحانیت، پل ارتباطی بین وزارت مردم و مردم باشند استقبال می کنیم.
گفتنی است این نشست با مشارکت شبکه امامت طرح راهیاران سازمان تبلیغات اسلامی هرمزگان و اداره کل تعاون، کار و ‌رفاه اجتماعی و با هدف استفاده از ظرفیت امامان جماعت مساجد در راستای تقویت ‌و معرفی فعالیت ها و ماموریت های وزارت مردم برگزار که با ابتکار عمل مدیرکل تعاون کار ‌‌و رفاه اجتماعی هرمزگان؛ ظرفیت های وزارت تعاون کار ‌رفاه اجتماعی به صورت مسجد محور در محلات شهری و روستاها در حال اجراست.
10 آذر 1400 08:47
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان |
کد خبر : 250,188
کلیدواژه ها: اشتغال و کارآفرینی,نهاد روحانیت,وزارت مردم
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/708817/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

3 اشتباه بزرگ والدین و تاثیر آن بر روحیه کودک

بهترین سن یادگیری زبان دوم

نکاتی که می شود جایگزین تنبیه کودکان شود

5 جمله خوب و 7 جمله بد برای کودکان

نقش ‌والدین‌ در‌ کنترل دعوای‌خواهر و برادر

نقش وسایل بازی در پرورش استعدادهای کودک

تاثیر مهد کودک بر شخصیت کودک

نشانه‌های هشدار دهنده رفتاری در کودکان

تفسیری بر نقاشی کودکان

گریه کردن کودکان

دوران کودکی

ده راه برای ایجاد اعتماد به نفس در کودکان

چگونه ترس کودک را از حمام کردن کاهش دهیم؟

مواظب رنگ اسباب بازی کودکان باشید

کودکان و نقش مطالعه در آینده آنها

داستان های ترسناک با کودک چه می کنند؟

نقش بازی در آموزش کودکان

نکته‌ای مهم در اختلال یادگیری کودکان

چگونگی انتخاب اسباب بازی برای دختر یا پسر؟

شکست خوردن را به کودکان خود بیاموزید !

هشدار درباره خود ارضایی کودکان

داشتن اعتماد به نفس را به کودکان بیاموزید

کودکمان را در مقابل تمسخر ایمن کنیم

ترس در دنیای کودکی

خدا در دنیای کودکان

چطوروالدین سلامت روانی فرزند راارتقادهند؟

مرز بگو مگو در حضور فرزندان

چگونه گفتار کودک خود را تقویت کنیم؟

تقویت ذهن کودک با کمترین هزینه

کودکان را به کتاب خواندن تشویق کنیم !

زندگی در حال را به بچه‌ها بیاموزیم

به کودکان اعتماد به نفس تزریق کنید !

چطور به فرزندانمان اعتماد کنیم؟

ایجاد انگیزه در فرزندان

وقتی بچه‌ها می‌ترسند، چه کار کنیم؟

بچه‌هایی که دزدی می‌کنند

عوارض پیامک برای کودکان و نوجوانان

بچه‌های لوس یا بزرگسالان بی‌مسوولیت

از کجا بفهمیم فرزندمان بیش‌فعال است؟

کودکان اوتیسمی دوست دارند تنها باشند

نقش خانواده در حفظ سلامت روانی کودکان

قوانین خواب فرشته ها

آینده کودکان مبتلا به شب ادراری

نقاشی، رازگوی روان بچه ها

کم رویی در کودکان را چگونه درمان کنیم

بررسی استرس در کودکان

فواید خواندن کتاب برای جنین

شخصیت فرزندتان را به خاطر نمره ضعیف تخریب نکنید.

برای فرزند دوم آمادگی دارید یا نه؟

بهترین طرز برخورد با بچه های وابسته