بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / این چیزکیک یکی از خوشمزهترین کیکهاییه که تا حالا خوردی!
مواد لازم:
بیسکوئیت پتی بور 2 بسته
کره 120 گرم
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 250 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
خامه
صورتی 200 گرم
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری پُر
پودر ژلاتین 1 قاشق غ
آب 7 قاشق غ
قطر قالب من 24 سانت بود
برای گاناش:
خامه صبحانه 15 گرم
شکلات تخته ای 40 گرم
شیر 2 قاشق
1. بیسکوئیتهای پتی پور رو خیلی خوب پودر میکنیم و بعد بعش کرهی آب شده رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
2. کف قالب کمربندی کاغذ روغنی میذاریم و بیسکوییت ها رو اول با قاشق و بعد با پشت لیوان خیلی خوب فشرده میکنیم و نیم
ساعت تو یخچال میذاریم تا سفت بشه.
3. پودر ژلاتین رو با آب حل میکنیم و روی بخار کتری میذاریم تا دونه هاش حل و شفاف بشه.
4.پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامهای رو با شکر مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا کمی باز بشه؛ بعد خامه و پودر کاکائو الک شده رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا یکدست بشه و حالا ژلاتین حل شده رو همونطور که داغه به مواد اضافه میکنیم و بلافاصله با همزن میزنیم تا یکدست بشه.
5. قالب رو از یخچال درمیاریم و مواد پنیری رو روش میریزیم و روش رو با لیسک یا قاشق صاف میکنیم و به مدت 2
ساعت میذاریم تو یخچال تا سفت بشه.
6. برای گاناش هم خامه رو روی بخار کتری میذاریم تا شل بشه و بعد
شکلات تختهای رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و بعد 2 ق غ
شیر رو بهش اضافه میکنیم تا نسبتا رقیق بشه.
7. بعد از 2
ساعت قالب رو از یخچال در میاریم و
کیک رو ازش جدا میکنیم.
کیک رو روی توری فلزی میذاریم و زیرش هم ظرف میذاریم و سس
شکلات رو به آرومی روی
کیک میریزیم و با قاشک یا لیسک روی
کیک پخش میکنیم.
8. در نهایت هم با خلال پسته یا هرچیز دیگه ای که دوس دارین ترئین کنین و نوش جان کنین
مزهی این چیز
کیک فوق العادست بچهها
اگه قالب کمربندی ندارین، میتونین تو هر قالب یا ظرف دیگه ای کیسه فریزر یا سلفون بکشین جوری که لبه های سلفون از قالب بیرون باشه که تو مرحلهی آخر بتونین با گرفتم لبه های بیرون زدهی سلفون،
کیک رو از قالب جدا کنین و تو ظرف مورد نظرتون بذارین. در آخر هم به آرومی کیسه فریزر رو ازش جدا کنین
ویدئو از : fatimaa_food