آریا بانو

آخرين مطالب

لزوم توجه به زنان و خانواده برای تبیین ارزشها و حفظ هویت دینی و اسلامی در گام دوم انقلاب معاونت امور زنان و خانواده

لزوم توجه به زنان و خانواده برای تبیین ارزشها و حفظ هویت دینی و اسلامی  در گام دوم انقلاب
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون رییس جمهور ضمن تاکید بر نیاز به شعور معنوی و وجدان اخلاقی در گام دوم، گفت: نیاز داریم برای تبیین ارزشها و حفظ هویت دینی و اسلامی به زنان و خانواده اهمیت ویژه دهیم.

معاون رییس جمهور ضمن تاکید بر نیاز به شعور معنوی و وجدان اخلاقی در گام دوم، گفت: نیاز داریم برای تبیین ارزشها و حفظ هویت دینی و اسلامی به زنان و خانواده اهمیت ویژه دهیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در نشست بیانیه گام دوم و جهاد تبیین؛ ضمن اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به ضرورت جهاد تبیین گفت: از جمله تاکیدات رهبر انقلاب در این بیانیه می توان به شکستن حصر تبلیغاتی دشمن و امید آفرینی و ایجاد نگاه خوش بینانه نسبت به آینده اشاره کرد.
وی تاکید کرد: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در کشور ایران زیانهای اخلاقی، دینی و سیاسی فراوانی در وجوه مختلف بر کشور وارد کرده است و مقابله با آن جهادی همه جانبه می طلبد. این همان جهاد تبیین است که در موضوع خانواده نیز نیاز است به آن بپردازیم. لازم است متوجه اقدامات دشمن در خصوص تغییر ادراک در خانواده ها باشیم. اولین مرحله این اقدام تغییر و دستکاری در اذهان و باورهای پیشین و زیر سوال بردن ارزشهای خانواده است.
مرحله دوم ارائه اطلاعات گام به گام به دختران، زنان و جوانان و مرحله سوم رصد فضای مجازی و دریافت بازخوردها برای تغییر تاکتیک است. این یک خطر جدی است که خانواده های ما با آن مواجه اند. آنچه هفته گذشته در اهواز رخ داد، نمونه‌ای از تغییر ارزش ها، نگاه به خانواده، نوع روابط و حرمت های روابط خانوادگی بود. 
وی ادامه داد: همانگونه که در جبهه جنگ تحمیلی اخلاص در عمل بسیار مهم و تأثیرگذار بود، اکنون نیز دشمن با جلوه های مالی و امکانات گسترده، سعی در تأثیرگذاری بر رسانه ها و افراد دارد، ولی اخلاص در عمل و ایمان قلبی و نیت الهی میتواند این حربه ها را خنثی کند.
معاون رییس جمهور در پایان سخنان خود تأکید کرد: نیاز است برای تبیین ارزشها و حفظ هویت دینی و اسلامی به زنان و خانواده اهمیت ویژه دهیم. اگر در جنگ سخت، مردان در خط مقدم بودند و زنان وظیفه پشتیبانی و حمایتی داشتند، امروز در جنگ نرم، زنان در خط مقدم هستند و باید مردان از آنان حمایت کنند، زیرا دشمن آنها را هدف گرفته است. مقام معظم رهبری بارها بر این موضوع تأکید کردند، از حرکت امام سجاد(ع) به تبیین مجاهدانه نام بردند، در میلاد حضرت زهرا(س) از ایشان به جهاد روشنگری و در بیان فضائل و تدبیر و خرد ورزی حضرت زینب(س) را به جهاد روایت تعبیر کردند و در پایان بنا به فرموده رهبر فرزانه انقلاب دعا می کنیم که پروردگارا ما را از سربازان جهاد عظیم روزگار که همانا جهاد تبیین است قرار بده .

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/730214/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاهین از دست متقاضیان پرید

حضور هلدینگ منتسب به بابک زنجانی در میان خریداران اصلی سهام سایپا

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

معانی لوگو های ایرانی

طرز تهیه بستنی وانیلی هندوانه ای

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

کری‌ طارمی برای بارسا؛ کار سختی مقابل اینتر دارند

همه دیدند در برنابئو به رئال لطف کردند!

خلاصه بازی النصر 2 - کاوازاکی 3

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!