آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی دانمارکی حرفه ای در منزل خانه داري

طرز تهیه شیرینی دانمارکی حرفه ای در منزل
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / شیرینی دانمارکی، شیرینی که به جرات در لیست پرفروش ترین شیرینی ها و البته محبوب ترین ها قرار داشته و دارد. با وجود اینکه این شیرینی در رده شیرینی های خشک قرار میگیرد اما بافت نرم و طعم خوب آن دلیلی است که بسیاری ترجیح میدهند در میهمانی های مخصوص خود از آن برای پذیرایی استفاده کنند، اگر این شیرینی خانگی و تهیه شده توسط خود میزبان هم باشد که دیگر صفای دیگری خواهد داشت. پس اگر دوست دارید خودتان برای میهمان و اعضای خانواده تان، این شیرینی را تهیه کنید پس این بخش بهترین پیشنهاد برای شما خواهد بود.
مواد لازم برای پخت شیرینی دانمارکی خانگی
آرد سفید800 گرم
آب1 لیوان
خمیر مایه2 قاشق غذاخوری
شکر100 گرم
کره300 گرم
تخم مرغ2 عدد
شیر1/2 پیمانه
روغن مایع1/4 پیمانه برابر با 60 گرم
وانیل1 قاشق چایخوری
نکات مهم درباره مواد لازم شیرینی دانمارکی
استفاده از پوست رنده شده لیمو به دلخواه بوده و جزو مواد اولیه اصلی نمی باشد.در اندازه گیری مواد اولیه دقت داشته باشید تا نتیجه کارتان بدون نقص باشد. به عنوان مثال منظور از قاشق غ یک قاشق غذاخوری کامل است نه قاشق غذاخوری سر خالی.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی دانمارکی
ابتدا یک قاشق از شکر را با پودر مایه خمیر فوری داخل کاسه ای ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
سپس آب ولرم را به آن اضافه و پس از مدت کوتاهی مخلوط کردن روی ظرف را میپوشانیم و به مواد اجازه میدهیم تا 5 دقیقه ای استراحت کند.
در مدتی که ترکیب شکر و پودر مایه خمیر در حال استراحت قرار دارند، کره یا روغن صاف قنادی را داخل ظرفی رنده کرده و بعد داخل سلفون میریزیم و روی آن را می پوشانیم.
حالا نوبت فرم دادن است، مواد داخل سلفون را با دست و یا با وردنه خوب فرم داده و به شکل مربع و یا مستطیل در می آوریم.
کره باید مثل خمیر نرم باشد ولی اگر در این فاصله بخاطر دمای اتاق کره آب شد آن را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
مراحل درست کردن خمیر شیرینی دانمارکی
حالا نوبت آماده کردن خمیر شیرینی دانمارکی است. داخل ظرفی پوست لیموی رنده شده و آب لیمو را ریخته و به این ترکیب یکی از تخم مرغ ها را اضافه و با هم زن خوب مخلوط میکنیم.
پس از مخلوط کردن، ابتدا روغن مایع و سپس به ترتیب، شیر، نمک و بقیه شکر را اضافه و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. پس از مدتی هم زدن مایه خمیر ترش را به مواد مخلوط شده اضافه میکنیم و مجدد مواد را هم میزنیم.
در مرحله بعد نوبت به اضافه کردن آرد می رسد که میتوانیم آن را حین الک کردن و کم‌کم به مایه اضافه کرده و هم بزنیم. سطح کار و محلی که قرار است روی آن مراحل را ادامه دهید، با کمی آرد پوشانده و خمیر را روی آن قرار دهید و با دست آن را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. بعد از اینکه خمیر نرم و لطیفی بدست آمد آن را داخل ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای محیط نیم ساعتی استراحت کند. در فاصله استراحت خمیر، میتوانیم کرم وسط شیرینی دانمارکی را آماده کنیم که برای این کار باید ابتدا شکر را با آرد نشاسته ذرت و یک سوم از شیر سرد، داخل ظرف مناسبی ریخته و با هم مخلوط کنیم. باقی شیر را داخل ظرف دیگری ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد. پس از آنکه شیر به جوش آمد، کم‌کم به مایه کرم اضافه کرده و به سرعت هم می زنیم. سپس مواد را به ظرفی که شیر را داخل آن جوشاندیم اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در حین حرارت آن را هم میزنیم تا غلیظ شود. وقتی مواد شروع به حباب زدن کردند، آن را از روی حرارت برمیداریم. مواد کرم را داخل ظرفی ریخته و وانیل را به آن اضافه میکنیم و سپس بعد از مخلوط کردن، روی مواد را با پلاستیک و یا سلفون خوب می پوشانیم.
در مرحله بعد و بعد از نیم ساعت استراحتی که به خمیر داده ایم، با پشت انگشتان آن را کمی ورز میدهیم.
حالا سطح کار را کمی آرد بپوشانید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه خمیر را از 4 طرف باز میکنیم و البته سعی میکنیم وسط خمیر کمی کلفت‌تر بماند.
پس از انجام این مراحل، کره آماده شده و نرم را وسط خمیر قرار میدهیم. در این مرحله دقت کنید که نرمی خمیر و کره در یک سطح باشند تا خمیر نشود.
زمانیکه کره را وسط خمیر گذاشتیم، از چهار طرف خمیر را روی کره کشیده و کاملا کره را میپوشانیم.
سپس با کمک وردنه با ضربات آهسته به خمیر ضربه میزنیم و پس از تکرار چند باره این ضربات، خمیر را با وردنه کمی باز میکنیم تا به شکل مستطیل شود.
در این مرحله باید خمیر باز شده را تا بزنیم، به این شکل که کمی نصف بیشتر خمیر را تا وسط تا زده و نصف دیگر آن را روی آن بیاوریم.
این مرحله را تا 6 بار باید انجام دهیم و هر بار خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهیم و بعد دوباره باز کرده و هر بار خمیر را از سمت دیگری تا بزنیم.
پس از اتمام مراحل تا زدن ها، روی خمیر تا زده را می پوشانیم و داخل یک سینی و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
بعد از 20 دقیقه مجددا با وردنه خمیر را باز کرده و تا 6 بار تا میزنیم. در مرحله آخر که خمیر را با وردنه باز شد باید ضخامت آن یک سانتی‌متر باشد.
سپس دور خمیر را با چاقو و یا کاتر برش میدهیم تا صاف و یکدست شود. خمیر ها را در اندازه های یکسان به صورت مربع های کوچک برش زده و داخل آنها مقداری از مایع وانیل ریخته و کامل می بندیم و یا به هر شکلی که دوست داریم خمیر را فرم داده و به شکل شیرینی دانمارکی درست می کنیم.
پس از انجام کامل و دقیق مراحل حساس مربوط به خمیر و... شیرینی نوبت به آماده سازی سینی شیرینی هاست.
طبق روال همیشه در شیرینی پزی، داخل سینی را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر های آماده شده را با کمی فاصله در آن می چینیم.
پس از چیدن تمام شیرینی ها، روی سینی خمیر را پوشانده و اجازه میدهیم تا به مدت 50 تا 60 دقیقه استراحت کند.
برای تزیین، یک عدد از زرده تخم مرغ را هم زده و با قلمو روی خمیر شیرینی ها می مالیم و با توجه به سلیقه و ذائقه ی خود، با مغز تخمه، کنجد یا.... روی شیرینی ها را تزیین می کنیم.
در مرحله انتهایی، فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده و شیرینی ها را به مدت 30 دقیقه درون آن قرار می دهیم تا پف کرده و خوب بپزند.
برای براق کردن شیرینی های دانمارکی
بعد از اینکه شیرینی ها طلایی شدند از فر بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدنف با قلمو مقداری عسل رقیق شده و یا شربت روی شیرینی ها می مالیم تا براق‌تر شوند.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی دانمارکی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
شیرینی دانمارکی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/757881/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟

قصه گویی چه تاثیری در زندگی کودک دارد؟

چگونگی پرورش و تربیت کودک خردمند

کابوسهای کودکانه

زمانبندی برای تماشای تلویزیون توسط کودک

وسواس در کودکان

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟

مکیدن انگشت در کودکان + راههای درمان

برای اطمینان از سلامت روانی دختران چه می‌توانیم بکنیم؟

علت و درمان تیک عصبی در کودکان

حرف زدن کودکان در خواب + راههای درمان

آیا فعالیت‌های فرزندتان در مدرسه نا امید کننده است؟

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !

درمان جویدن ناخن در کودکان

نشانه های کودکان مبتلا به اوتیسم را بشناسیم!

تفسیر نقاشی های کودکان

یرای تقویت اعتماد به نفس کودک چه کنیم؟

عوارض ناشى از مکیدن انگشت در کودکان

در تعطیلات نوروز چگونه کودک مان را سرگرم کنیم؟

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا

هر کودکی نیازمند شنیدن این 8 کلمه است

نشانه‌های استرس در کودکان

برای پاسخ به سوالات کودکان در مورد خدا،چه جوابی دارید؟

آیا کودک شما لجباز است؟

با این بازی ها کمرویی کودکان را درمان کنید!

کودکان را هر چند وقت یکبار برای معاینه پیش پزشک ببرید!

قصه گفتن در خانه شما هم مثل خیلی از خانه‌ها فراموش شده؟

افزایش مسئولیت پذیری کودکان با مشارکت در کارهای خانه

کودکان 3 تا 7 ساله چقدر باید بخوابند؟

استرس امتحان در دانش آموزان

این معلم‌ها را برای کودکانتان انتخاب نکنید!

فواید دوستی در کودکان

برای نوزادتان مادر خلاقی باشید!

با کودکان طلاق چگونه رفتار کنیم؟

چرا کودکان بازی دالی موشه را دوست دارند؟

درمان اختلال «کم توجهی – بیش فعالی» بدون دارو

گریه روشی برای رسیدن به خواسته‌های کودک

از چندسالگی بچه‌ها را به اردوهای تابستانی بفرستیم؟

بچه ها از چه سنی می توانند گوشی هوشمند بگیرند و چقدر از آن استفاده کنند؟

چگونه با شب‌ ادراری کودکان برخورد کنیم؟

کودکمان را برای نگهداری نزد بستگان بگذاریم یا مهد کودک؟

چگونه یک کلاس تابستانه مناسب برای کودکمان انتخاب کنیم؟

چطور از کودکم در برابر پدوفیل‌ها (بچه بازی) محافظت کنم؟

دوست‌دارید در خانه به فرزندتان بیشتر خوش بگذرد؟