آریا بانو

آخرين مطالب

راهکارهایی مهم برای محافظت از قلب و مغز در گرمای تابستان پزشکي

راهکارهایی مهم برای محافظت از قلب و مغز در گرمای تابستان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سیناپرس / گرمای هوا در روزهای تابستان می تواند فشار زیادی روی قلب و مغز انسان وارد کند و در این میان انجام برخی فعالیت ها در روزهای گرم تابستانی می تواند خطرات سلامتی زیادی در پی داشته باشد.
دکتر لنس بکر، یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی در نیویورک، گفت: هوای گرم مانند یک تست استرس برای قلب شما است. برخی افراد به چنین استرسی واکنش ضعیفی نشان می دهند. آنها ممکن است دچار حمله قلبی شده و علائم نارسایی احتقانی قلب آنها می تواند در گرمای شدید، بسیار بدتر شود. گرمای هوا همچنین می تواند منجر به ضربان قلب نامنظم شود. از سوی دیگر محققان توصیه می کنند خطر گرمای هوا می تواند بر سلامت مغز نیز تاثیر داشته باشد.
در گزارش سال 2020 مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها به تحقیقاتی اشاره شده است که نشان می دهد پذیرش در بیمارستان ها برای مشکلات قلبی و عروقی در روزهای پس از افزایش دما به میزان قابل توجهی بیشتر شده است.
یک پژوهش در سال 2017 در مجله سکته مغزی انجمن قلب آمریکا به این نتیجه رسید که هوای گرم خطر فوری شایع ‌ترین نوع سکته یعنی سکته ایسکمیک ناشی از لخته شدن خون را افزایش می‌دهد. به گزارش سیناپرس، باید توجه داشت که تنظیم گرما در انسان به جریان خون بستگی دارد. بدن انسان سالم با فشار دادن خون به پوست گرما را دفع می کند و ما همچنین عرق می کنیم و با تبخیر عرق، گرمای بیشتری از بدن خارج می شود.
دکتر راشل ام. باند، مدیر سلامت قلب زنان در دیگنیتی هلث در آریزونا، در رابطه با مساله فوق گفت: هرکسی که سابقه بیماری قلبی، فشار خون بالا، سکته مغزی یا چاقی داشته باشد در معرض خطر بیشتری برای مشکلات مربوط به گرما قرار دارد. کارشناسان هشدار می دهند که رگ های خونی و اعصاب افراد مبتلا به دیابت ممکن است بر اثر بیماری آسیب ببینند که این امر می تواند بر توانایی آنها برای خنک کردن اندام ها تأثیر بگذارد.
برای ایمن ماندن در روزهای گرم سال چه کاری می توانید انجام دهید؟
علائم گرمازدگی شامل سردرد، سرگیجه، ضعف، حالت تهوع و پوست خنک و مرطوب است. در این شرایط با نشاندن فرد در محیطی با دمای خنک و معتدل یا استفاده از یک پارچه مرطوب برای خنک کردن، می توان به وی کمک کرد. اگر علائم در عرض یک ساعت بهبود نیافت، به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.
علائم گرمازدگی شدیدتر شامل نبض سریع و قوی است. دمای بدن افزایش یافته و پوست قرمز، داغ و خشک می شود. به گفته متخصصان، این شرایط کاملا اورژانسی بوده و در صورت مواجه شدن با ان سریعا با اورژانس تماس بگیرید.
 توصیه می شود در تابستان آب زیادی بنوشید. این امر به قلب کمک می کند تا راحت تر خون را پمپاژ کرده و به ماهیچه ها کمک می کند کارآمدتر عمل کنند. 
به هیچ عنوان توصیه نمی شود در روزهای گرم تابستان الکل مصرف کنید زیرا این ماده بدن شما را کم آب می کند. در مواجه شدن با گرمای شدید
اگر تهویه مطبوع ندارید، یا نمی توانید به مکانی خنک بروید، یک بادبزن و یک بطری اسپری یا پارچه مرطوب تهیه کنید.
ترکیبی از نشستن مستقیم در مقابل باد یک پنکه و سپس اسپری کردن کمی آب روی بدن یا گرفتن یک پارچه شستشوی سرد و ریختن آب روی بدن و تبخیر آن آب از روی پوست به خنک شدن شما کمک می کند. . این در واقع یکی از کارهایی است که ما با افراد گرمازده در بخش اورژانس انجام می دهیم.
در برخی شرایط ممکن است برای کنترل گرمازدگی به کمک پزشک نیاز باشد. افراد مبتلا به فشار خون بالا یا نارسایی قلبی ممکن است از دیورتیک ها برای کمک به خلاص شدن از شر مایعات اضافی بدن استفاده کنند اما ممکن است برای مقابله با گرما نیاز به افزایش مصرف مایعات داشته باشند. این یک وضعیت گیج کننده است. به همین دلیل، ما به طور کلی توصیه می کنیم که این افراد به سادگی از استرس گرمایی اجتناب کنند، زیرا مدیریت صحیح آن بسیار دشوار است.
مراقب آنچه می خورید باشید میوه های اصلی تابستانی مانند هندوانه یا خیار برای روزهای گرم بسیار مفیدند زیرا دارای مقادیر زیادی آب هستند. در روزهای گرم از خوردن وعده های غذایی سنگین خودداری کنید. وقتی بدن شما برای پمپاژ خون به پوست تلاش می کند، خوردن یک وعده غذایی سنگین، منطقی نیست زیرا خونی که قرار است به پوست پمپ شود تا دمای بدن را کاهش دهد، به سمت دستگاه گوارش می رود.
پوشیدن لباس‌های گشاد، سبک و رنگ روشن به شما برای اجتناب از گرما زدگی کمک می ‌کنند.در روزهای تابستان هم می توانید ورزش کنید، اما باید در مورد آن هوشمند باشید. حتی در گرما، ورزش برای سلامتی انسان مهم است. اگر این گزینه را دارید، تمرین خود را به داخل خانه منتقل کنید. البته شنا بهترین ورزش در روزهای گرم تابستان محسوب می شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/758799/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراقب درون‌گراها باشید

راه های نجات از وابستگی ناسالم را بشناسیم

لطفا زندگی تان را پس بگیرید

هنردرمانی؛ درمان اختلالات روانی و آسیب های اجتماعی

آیا خسیس بودن می تواند نشانه بیماری ذهنی باشد؟

وسواس و صدماتی که به روان خانم ها می زند!

10 راهبرد برای افزایش بهره‌وری مغز

انجام این کارها بعد از شکست عشقی، ممنوع!

با خجالتی بودنمان چه کنیم؟

آیا افراد باهوش، مضطرب‌تر از بقیه هستند؟

اگر خبر بد دارید، یک راست بروید سر اصل مطلب!

کی باید مشاوره برویم؟

مواد غذایی که به شما کمک می کند با افسردگی فصلی مقابله کنید

عذرخواهی کردن زیاد، خوب است یا بد؟

چگونه احساس تنهایی به سلامتی آسیب می‌زند؟

اضطراب را بدون دارو دور کنید!

10 راه برای کمک به کسی که قصد خودکشی دارد

بی‌حوصلگیِ روزهای تعطیل از کجا می‌آید؟

چطور جلوی احساس حسادت خواهر و برادرها را به یکدیگر بگیریم؟

پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی راجع به شما چه می‌گویند؟

باز یافتن آرامش بعد از دعوا با این روش در 10 دقیقه!!

زلزله با سلامت روان ما چه می‌کند؟

از ایده‌های بزرگ‌تان نترسید

گفتن این جملات پس از 40 سالگی، ممنوع!

با غم و اضطراب بعد از زلزله چه کنیم؟

9 راهکار فوری برای افزایش انرژی روزانه

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!

با این کارها، بدون حرف زدن محبوب شوید

تاثیر باورنکردنی اسم افراد بر سرنوشت و وضعیت روحی آنها

برای داشتن هدف مناسب، این 4 نکته رو رعایت کنید

7 خصوصیت زنان موفق