آریا بانو

آخرين مطالب

تعیین تکلیف طرح رتبه بندی معلمان تا پایان آذر اقتصادي

تعیین تکلیف طرح رتبه بندی معلمان تا پایان آذر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / مدیرکل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: ماه گذشته رتبه یک برای 80 درصد از معلمان صادر شده و رتبه بندی 20 درصد باقیمانده است که تا پایان آذر صادر می شود.
مصطفی بابایی سارویی، در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: مدیرکل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت:ماه گذشته رتبه یک برای 80 درصد از معلمان صادر شده و رتبه بندی 20 درصد باقیمانده است که تا پایان آذر صادر و بر همین اساس معوقات 8 ماهه معلمان پرداخت می‌شود.
وی اضافه کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، به عنوان سند بالادستی و ملی در سال 1390 به تصویب شورای انقلاب فرهنگی رسید و تا قبل از دولت سیزدهم بخش‌هایی از آن اجرا شد و در دولت سیزدهم قرارگاه اجرایی سند تحول و تربیت تمام ساحتی در مدارس، پیگیری می‌شود.
وی افزود: مدرسه، مهمترین رکن تحول در آموزش و پرورش است و این اتفاقات باید از کف مدارس محقق شود و با حضور 1500 معلم جوان در اقصی نقاط کشور، دوره تربیتی رهیاران تحول در مشهد مقدس برگزار شد و امیدواریم شاهد تحقق مفاد این سند در مدارس کشور باشیم.
بابایی سارویی خاطرنشان کرد: سند تحول آموزش و پرورش به مرور زمان محقق می‌شود و یکی از پایه‌های تحقق این سند، معلم تمام ساحتی است که نتیجه آن، قطعاً دانش آموز تمام ساحتی خواهد بود.
وی افزود: رتبه بندی معلمان در راستای ارتقای نظام تعلیم و تربیت و شأن معلمان، بهبود وضعیت معیشت معلمان از سال 1390 در دستور کار قرار گرفت که متأسفانه 11 سال مغفول بود، اما در دولت سیزدهم با همراهی مجلس به نقاط خوبی دست یافته ایم.
مدیرکل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: ماه گذشته رتبه 1 برای 80 درصد از معلمان صادر شده و رتبه بندی 20 درصد باقیمانده هم به زودی و تا پایان آذر صادر و بر همین اساس معوقات 8 ماهه معلمان پرداخت می‌شود.
وی افزود: در آینده نزدیک با شکل گیری هیئت‌های ممیزی، رتبه‌های 1 تا 5 هم برای معلمان اعمال و معوقات آن‌ها پرداخت می‌شود.
بابایی سارویی تأکید کرد: آموزش و پرورش دو بال آموزش و پرورش را دارد و تلاش کردیم جذاب سازی اقدامات قابل توجهی انجام شود به طوری که در یک سال گذشته 2 هزار و 100 فضای ورزشی درون مدرسه‌ای جدید به مدارس اضافه شد که رشد قابل توجهی داشته است.
وی افزود:دانش آموزان حتی در زنگ‌های تفریح هم می‌توانند از امکانات ورزشی استفاده کنند و در حوزه پرورشی هم پویش‌های جدی از جمله تئاتر، سرود و بازی‌های مدرسه‌ای برای جذاب سازی مدارس در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: با توجه به زیست بوم امروز در فضای مجازی، فضای شادتری برای مطالعه کتاب برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است و در تلاش هستیم این قبیل برنامه‌ها در فضای مجازی، افزایش پیدا کند.
بابایی سارویی گفت: در استان اصفهان 32 هنرستان جوار صنعتی توسط خیران ساخته می‌شود تا دانش آموزان علاقه‌مند به صنعت، در دل صنایع بزرگ آموزش ببینند و مشغول به کار شوند.
وی افزود: سهم تجهیز هنرستان‌ها در کشور 2 هزار میلیارد تومان است که تلاش می‌کنیم این اعتبار، برای بهبود وضعیت هنرستان ها، مصرف شود.
مدیرکل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: بیش از 120 هزار مدرسه داریم که برخی از آن‌ها فرسوده هستند و برخی هم به مرور فرسوده می‌شوند و خیران مدرسه ساز سال گذشته 3 هزار و 400 میلیارد تومان در کشور مدرسه سازی کردند و امسال بیش از 8 هزار میلیارد تومان به آموزش و پرورش برای مدرسه سازی کمک می‌کنند.
وی افزود: در 7 ماه گذشته 9 هزار کلاس درس و 1600 مدرسه و فضای آموزشی هم نوسازی شده اند.
بابایی سارویی تصریح کرد: تا پایان دولت تمامی مدارس کانکسی و سنگی در مناطق صعب العبور، با حمایت دولت و پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش، جمع آوری می‌شوند.
وی افزود: گرایش به رشته‌های علوم پایه کم شده است و تلاش می‌کنیم وضعیت بوجود آمده در کشور برای تمایل دانش آموزان به رشته‌های پزشکی را اصلاح کنیم.
مدیرکل روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: در حوزه هدایت تحصیلی هم تلاش می‌کنیم دانش آموزان را برای تحصیل در رشته‌های علوم پایه، اقناع کنیم.
وی افزود: درباره حجم و محتوای کتب درسی، همکاران ما در سازمان پژوهش و تألیف کتب درسی در حال بررسی هستند که آیا معلمان توانایی آموزش این حجم از کتاب را دارند یا خیر و نکته بعدی اینکه محتویات کتاب‌ها چقدر برای دانش آموزان کاربردی است و بر همین اساس، هر ساله شاهد تغییر و تحولات در محتوا و حجم کتب درسی هستیم.
بابایی سارویی بیان کرد: بر اساس دستور رهبر انقلاب، تلاش می‌کنیم فارغ التحصیلان دانشگاه‌های شهید رجایی و فرهنگیان به حوزه تعلیم و تربیت وارد شوند.
ایجاد 7 هنرستان در کنار 7 شهرک صنعتی استان
سیاهکالی مرادی، مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین هم گفت: بر اساس دستورات وزارت آموزش و پرورش، در حوزه سند تحول، اقدامات خوبی در استان شکل گرفته است و تلاش کردیم از نیرو‌های دانشگاه شهید رجایی و فرهنگیان استفاده کنیم و حدود 700 نفر از دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان در استان بکارگیری شدند.
وی افزود: در شرایط سخت کرونا، به ملزومات بهداشتی و رعایت بهداشت توجه کردیم تا دانش آموزان با کمترین میزان ابتلا روبه رو شوند و در زمینه معیشت و منزلت هم گام‌های خوبی برای بهبود وضعیت فرهنگیان برداشته شده است.
سیاهکالی مرادی خاطرنشان کرد: 16 هزار و 500 معلم در استان داریم که به 13 هزار نفر تعلق گرفته و فقط 400 نفر به دلیل شرایط نقل و انتقال یا بازنشستگی جامانده اند.
وی افزود: هیئت‌های ممیزی شکل گرفته و مستندات بارگذاری شده است و رتبه 1 تا سه در منطقه و 4 تا 5 هم در وزارت خانه تعیین تکلیف می‌شود و امیدوارم تا پایان آذر ماه، با توجه به شایستگی‌های کسب شده، فرهنگیان استان قزوین به رتبه‌های مدنظرشان دست پیدا کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: ساختار فیزیکی مدارس با راه اندازی کتابخانه، نمازخانه و ... باید مناسب سازی شود و نکته دوم اینکه، معلمان باید با استفاده از روش‌های نوین، درس‌هایی از جمله ریاضی را به درستی به دانش آموزان یاد بدهند.
وی افزود: در حالی که متولیان مدرسه سخت گیری ندارند، اما اولیای دانش آموزان به شدت نسبت به دانش آموزان سخت گیری می‌کنند و همین سخت گیری سبب می‌شود تا دانش آموزان احساس خوبی نسبت به درس و مدرسه نداشته باشند.
سیاهکالی مرادی تأکید کرد: قرارگاه عدالت تربیتی و آموزشی هم به دنبال این است که امکانات آموزشی و تربیتی هم در مناطق محروم استان، ارائه شود.
وی افزود: در آینده نزدیک 7 هنرستان در کنار 7 شهرک صنعتی استان راه اندازی می‌شود تا دانش آموزان، قبل از دوره سربازی، به یک مهندس تمام و کمال تبدیل شوند و بتوانند کار کنند و درآمدزایی داشته باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین بیان کرد: در راستای تکمیل امکانات مدارس فنی و حرفه ای، یک ماه پیش 8 و نیم میلیارد تومان تجهیزات دریافت کرده و به مدارس اختصاص دادیم و این کمک ها، همچنان ادامه دارد.
وی افزود: در حال حاضر دانش آموز زمین مانده در استان نداریم و در حوزه ابتدایی فقط 25 تا 30 کلاس بالای 40 نفره داریم و در مهرگان و شهرصنعتی البرز، هنرستان کم داریم و به صورت ویژه هنرستان در شهر صنعتی راه اندازی می‌شود.
سیاهکالی مرادی گفت: 18 پروژه نیمه تمام روستایی با 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشتیم که 2 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن‌ها تخصیص یافته است.
وی افزود: 6 هزار و 400 دانش آموز اتباع در استان قزوین داریم که در مناطق مشعل دار، برای آن‌ها مدرسه 12 کلاسه ساخته می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: در مناطق محروم مثل طارم، آوج و الموت مشکل مدرسه نداریم و فقط با کمبود مدارس متوسطه رو به رو هستیم و برای شکل گیری کلاس‌ها نیازمند 14 معلم هستیم و بر همین اساس، مراکز شبانه روزی مجهز در هر منطقه راه اندازی شده است، اما باز به دلایل قومی و قبیله ای، برخی از خانواده‌ها حاضر به تحصیل فرزندانشان در این مدارس نیستند.
وی افزود: 990 دانش آموز بازمانده از تحصیل در استان وجود دارد که 341 نفر شناسایی و 181 نفر در دوره ابتدایی جذب شدند و برای حدود 80 نفر هم نامه محرمانه برای ادامه تحصیل آن‌ها صادر شده است.
سیاهکالی مرادی تصریح کرد: در قزوین 20 تک دانش آموز داریم که 20 معلم برای آموزش آن‌ها بکارگیری شده اند.
وی افزود: در مجموع وضع مدارس شهر قزوین خوب است و در حال حاضر امکانات یک مدرسه در محله راه آهن، با امکانات و سطح رتبه یک مدرسه در نقاط بالاشهر قزوین، برابری می‌کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تأکید کرد: در حوزه امکانات گرمایشی و آموزشی مدارس، در وضعیت خوبی به سر می‌بریم، اما در کل برای رسیدن به وضعیت مطلوب، تلاش می‌کنیم.
وی افزود: جوانان نخبه دانشگاه فرهنگیان، ظرفیت‌های خوبی در استان هستند که از شور جوانی و ظرفیت هایشان می‌توانند برای تحول در حوزه آموزش و پرورش استان استفاده کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/792051/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا بیماری روانی والدین را به ارث می‌بریم؟

راهکارهای افزایش تمرکز و حضور ذهن

کلاستروفوبیا یا بیماری تنگناهراسی چیست؟علایم و درمان آن

هدف گذاری هم قوانین خاص خودش را دارد

اسکیزوفرنی، شناخت انواع و علائم اسکیزوفرنی و روش های درمان

به کدام یک مراجعه کنیم؟ روانشناس، روانپزشک یا مشاور؟

چطور با کودک درباره فقدان پدر حرف بزنیم؟

چگونه خودتان را بدبخت کنید!

5 روش طبیعی برای درمان اضطراب

چطور در جمع مثل آب خوردن حرف بزنیم؟

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد خرداد ماه

افسردگی دوران بلوغ :علائم و درمان آن

7 غذایی که شما را دچار اضطراب می کند

همکارتان اگر این نشانه ها را دارد، از شما متنفر است!!!

10 اقدام برای خلاق‌بودن

پدیده ای پیچیده به نام «سادومازوخیسم»

این گونه همه چیز را به خاطر بسپارید

اهمیت دادن به ظاهر تا کجا نشانه بیماری نیست؟

افسردگی، سقوط به دنیای زیرین و پذیرش مرگ است

با ترس‌های‌تان مواجه شوید؛ راه دیگری در زندگی ندارید!

در چه شرایطی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

استرس و نگرانی؛ بیچاره اعضای بدن تان!

آیا فحش های رکیک باعث تعادل مغزی می شوند؟

اگر انگیزه ای ندارید، بخوانید

ریشه همه اختلاف‌نظرها

این نشانه های می گوید شما افسردگی پنهان دارید!!

خلق و خوی فرزندم تغییر کرده است!

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

هنر تعریف کردن و تعریف شنیدن

شکست های عشقی را چطور درمان کنید؟

چرا دروغ نگوییم؟

چرا موفق‌ ترین افراد بیشتر مورد تنفر قرار می‌گیرند؟

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید

مشخص کن چه می‌خواهی، و مهم‌تر از آن چه نمی‌خواهی

روز اول مدرسه