آریا بانو - مجله دلگرم / خورشت فسنجون یا فسنجان یکی از اصیلترین و خوشمزهترین خورشتهای ایرانی است که گرچه در نواحی مختلف ایران طبخ می شود اما اصالت آن از گیلان است. خورشت فسنجان را با مواد غذایی مختلفی مانند گوشت، گردو، رب انار و... طبخ می کنند. یکی از رموز خانم های شمالی برای خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان استفاده از ادویه های مخصوص است. در این بخش با ادویه های مخصوص خورشت فسنجان آشنا خواهید شد. ادویه فسنجان چیست؟ غذاها بدون ادویه ها طعم و مزه ای ندارند و برای خوشمزه کردن هر غذایی می توان از ادویه های بخصوصی استفاده کرد. برای خوشمزه شدن خورشت فسنجان از ادویه های زیر استفاده کنید: نمک بازار