دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
خانه داری

دستور تهیه شیرینی دلبرو؛ شیرینی سنتی شهر لار

دستور تهیه شیرینی دلبرو؛ شیرینی سنتی شهر لار
آریا بانو - طرز تهیه شیرینی دلبرو طرز تهیه شیرینی دلبرو؛ یک شیرینی خوشمزه برای عید نوروز شیرینی دلبرو شیرینی خوشمزه و لطیف لاری است ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرز تهیه شیرینی دلبرو؛ یک شیرینی خوشمزه برای عید نوروز
شیرینی دلبرو شیرینی خوشمزه و لطیف لاری است که برای عید نوروز تهیه می شود و شباهت زیادی به پیراشکی دارد.
شیرینی دلبرو ، شیرینی سنتی شهر لار است که برای عید نوروز طبخ می شود. این شیرینی نرم و خوشمزه ، شباهت زیادی به پیراشکی دارد ، خمیرش فوری آماده شده و در روغن سرخ می شود و در انتها رویش را با پودر قند می پوشانند. اگر میخواهید روغن کمتری مصرف کنید بعد از سرخ کردن ، شیرینی ها را روی کاغذ حوله ای بگذارید تا همزمان با خنک شدن روغن اضافه شان گرفته شود. 

آریا بانو

شیرینی دلبرو
مواد لازم شیرینی دلبرو
آرد سفید  500 گرم
 روغن جامد یا قنادی 200 گرم
آب 2 لیوان
 پودر هل 1 قاشق چای خوری
پودر نارگیل نرم100 گرم
پودر قند 100 گرم
 روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

آریا بانو

طرز تهیه شیرینی دلبرو
آرد الک شده را با روغن مخلوط کنید و سپس آب ولرم را کم کم اضافه نمایید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید .
بسته به کیفیت آرد ممکن است آب کمتر یا بیشتری نسبت به دستور نیاز داشته باشید. 
خمیر را با وردنه روی سطحی که آرد پاشی کرده اید باز کنید و با لیوان قالب بزنید. 
روی نصف دایره پودر نارگیل و پودر هل بریزید و نصف دیگر خمیر را روی مواد برگردانید و با کمک دست یا چنگال لبه های خمیر را به هم بچسبانید. 
درون شیر جوش به اندازه ای روغن بریزید که شیرینی در آن غوطه ور شود سپس روی شعله ملایم بگذازد تا داغ شود و شیرینی ها را در آن سرخ کنید تا پف کند و طلایی شود. 
سپس در ظرف بچینید و رویش را پودر قند بپاشید.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی بیتوته


نظرات شما