آریا بانو

آخرين مطالب

میدان خراسان؛ به وقت عاشقی شهرداری تهران

میدان خراسان؛ به وقت عاشقی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - در شب میلاد حضرت امام رضا(ع) اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها برگزار شد تا جمعیت بسیاری با حضور در این برنامه شاد معنوی دل را راهی حرم ثامن الائمه کنند.

به گزارش خبرنگار شهر ؛ شب گذشته و در شب میلاد امام رضا(ع) خیل عظیمی از مردم در میدان خراسان که در زمان تهران قدیم به عنوان دروازه خراسان شناخته می شد، جمع شده بودند تا شاید به صورت نمادین دیدار خواهر و برادری که بنا بر روایات تاریخی میسر نشد و در همان تاریخ باقی ماند را با «مهر خواهر برادری» به نوعی دیگری نشان دهند.
میدان خراسان زمانی دروازه سفر کاروان های زیارتی و سیاحتی به سمت خراسان و شهر مشهد مقدس بود. مکانی که خیلی ها مشقت یک سفر طولانی و سخت را به جان می خریدند تا به خواسته قلبی شان برسند. هنوز هم می شود در میان هیاهوی یک زندگی روزمره، با حذف هر آنچه که محصول تمدن و پیشرفت شهرهاست، صدای زنگ کاروان هایی که به مقصد شهر مشهد در حرکت هستند را شنید.

آریا بانو


شب گذشته در همان نقطه آغاز سفر به شهر مشهد؛ اجتماع بزرگ امام رضایی ها برگزار شد. هر چند ساعت برگزاری این مراسم 8 شب اعلام شده بود اما مردم از ساعت ها قبل به میدان خراسان آماده بودند.
موکب داران تهرانی حسابی مشغول بودند تا برای پذیرایی از میهمانان امام رضا (ع) آماده شوند. در میدان خراسان که محل اصلی برگزاری جشن میلاد و یا همان گردهمایی بزرگ امام رضایی ها بود، استیج برنامه آماده شده بود.
هر چه به غروب آفتاب و یا همان ساعت 8 که نماد امام هشتم است، نزدیک می شدیم، بر تعداد جمعیت افزوده می شد تا جایی که دیگر در میدان خراسان و خیابان های اطراف جای سوزن انداختن نبود. جمعیت حتی تا خیابان های اطراف نیز کشیده شده بود. از بالای ساختمان فروشگاه رفاه که به میدان نگاه می کردی، خیل عظیم جمعیتی را می دیدی که دل را راهی حرم امام هشتم کرده بودند و با مولودی خوانی مداحان را همراهی می کردند.
تقریبا همه آمده بودند. خانواده هایی که با فرزندان خود راهی محل برگزاری جشن شده بودند؛ از پیر و جوان گرفته تا کودک و نوجوان. همه آمده بودند تا علاقه و ارادتمندی خود را به امام رئوف را نشان دهند.

آریا بانو


بچه ها سر بندهای زرد رنگ «یا امام رضا» را به سر بسته بودند و پرچم ها را در هوا می گرداندند. در گوشه ای از میدان سازه ای مشابه ضریح حرم امام رضا(ع) با گل های زرد و سفید ایجاد شده بود که توجه خیلی ها را به خودجلب کرده بود.
در میان جمعیت می شد مردان و زنانی را دید که شاید سفر به مشهد برای آنها دیگر به یک آرزو تبدیل شده بود، اما با حضور در این مراسم دل های خود را رهسپار حرم کرده بودند تا شاید حاجت خود را از ضامن آهو بگیرند. مانند مادری که فرزند فلج خود را روی ویلچر به سختی از میان جمعیت به جلو هُل می داد و زیر لب زمزمه می کرد یا اقا امام رضا.
آن طرف تر و در یکی از غرفه ها ماکتی شبیه پنجره فولاد حرم امام رضا (ع) درست شده بود که دل را راهی حرک آقا می کرد.
بعد از سال ها که از برگزاری جشن های بزرگ در میادین اصلی شهر می گذشت، حالا چنین رویدادی آن هم در دروازه جنوبی شهر باعث شده بود تا مردم فارغ از تمام خستگی ها و روزمرگی هایی که گرفتار آن شده اند، شاد را در کنار فضایی معنوی تجربه کنند.
یکی از برنامه هایی که اجرا شد، صلوات خاصه امام رضا (ع) بود که فضای دلنشین و روحانی را ایجاد کرد. مردم با روشن کردن چراغ موبایل های خود دل ها را راهی حرم امام رضا(ع) کرده بودند و نور موبایل ها از بالای ساختمان های اطراف مانند ستارگانی نمایان شده بود که می درخشید. گویی آسمان در شب میلاد ستارگان خود را به روی زمین ریخته بود تا در این شادی آسمان و زمین یکی شوند.

آریا بانو


می گویند تاریخ تکرار می شود و من می گویم اسطوره ها در دل تاریخ تکرار می شوند. هر چند 1200 سال پیش خواهری که به عشق دیدن برادر خود رهسپار سفری طولانی شد، نتوانست به منزل آخر برسد و برادر خود را ببیند اما دهه کرامت گویی پایان خوشی است برای این سفر. مردم نشان دادند که در دل آنها این سفر پایان خوشی دارد و با گرامیداشت میلاد آنها گویی در پایان دهه کرامت این سفر تاریخی به سلامت به پایان می رسد.
با پایان شب گردهمایی بزرگ امام رضایی ها هم به پایان می رسد و مردمی که در این جشن شرکت کرده اند، سبکبال تر از قبل به طرف خانه های خود حرکت می کنند تا دوباره فردا در میان کار و روزمرگی های زندگی غرق شوند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/962662/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

می‌توانید یک روز بدون تلفن‌ همراهتان زندگی کنید؟

تغذیه مناسب راهی برای مبارزه با استرس

حرف هایی که نباید به یک فرد افسرده بزنید

قلب شما هم صبح شنبه را دوست ندارد!

چه کسانی به موفقیت دیگران غبطه نمی خورند؟

مواظب حرف زدن خود باشید!

10 دلیلی که باعث می‌شود از شغل خود متنفر باشید

علائمی که می گویند اضطراب دارید

از کجا بفهمیم غمگین هستیم یا افسرده؟

فیلم غمگین ببینید تا آرام‌تر شوید

همراهی با فرزندان تا کجا؟

4 مشکل سلامت روانی که در بین زنان متداول‌تر است

وقتی صبرتان لبریز می‌شود چه باید بکنید

نشانه های تشخیص استرس بیش از حد چیست؟

ذهن ناخودآگاهتان را از نو برنامه‌ نویسی کنید

وسواس فکری

چرا همه آدمها به دنیا از دیدی متفاوت نگاه می‌کنند؟

کسب احترام، با این راه‌های ساده

8 نشانه که علامت استرس کاری هستند

علت حرف زدن در خواب برخی افراد چیست؟

این رفتارها جسم و روان تان را تخریب می کنند

10 نکته برای اینکه با وجود استرس راحت بخوابید

چرا شکست می‌خوریم؟

علت افسردگی زنان، در مراحل مختلف زندگی

چرا برخی از افراد از پیر شدن می‌ترسند؟

چگونه با مرگ عزیزان کنار بیاییم؟

اگر می‌خواهید آدم دل‌چسب‌تری باشید،رمان بخوانید!

با این روشها افسردگی را فراموش کنید

چطور مچ یک دروغگو را بگیرید؟

وقتی خبر ازدواج مجدد همسر سابقتان شما را به هم می‌ریزد

وقتی والدینتان خیانت می‌کنند چه باید بکنید

اعتماد چیزی که این روزها گم شده

چگونه در 50 سالگی جوانتر به نظر برسید!

چگونه میان خواهر و برادرها مصالحه کنیم؟

نقش خانواده در عبور ایمن نوجوان از فضای مجازی

بلوغ زودرس نوجوانان امروز، از علل تا راه های درمان

چطور مهرطلب ها را بشناسیم؟

آیا افراد باهوش‌ احمق‌اند؟

اگر دوست تان این ویژگی ها را دارد، دشمن شماست

دلشوره‌ و اضطراب ناگهانی را جدی بگیرید!

زبان بدن شما چه می گوید؟

چرا باید راز دار باشیم؟

فعالیت زیاد در شبکه‌های اجتماعی باعث افسردگی میشود

چرا اعتماد به نفسم پایین است؟

چرا وقتی عصبانی هستم به دیگران گیر می دهم؟

مدیریت زمان با این 8 ترفند مهم

اصلی ترین درمان های وسواس را بشناسیم

اختلال یادگیری چیست؟

با چنین روش هایی فقیر باقی می مانید!

راهکارهای ساده برای مدیریت افسردگی