آریا بانو
املت اسفناج و پنیر، صبجانه سالم با تخم مرغ برای مدرسه
سه شنبه 21 فروردين 1403 - 09:22:58
آریا بانو - مجله دیجی کالا / املت اسفناج و پنیر، یک صبحانه یا میان وعده سالم و خوشمزه است که با ترکیب رنگ‌های سبز اسفناج، زرد تخم مرغ و سفید پنیر، یک نقاشی اشتهاآور را خلق می‌کند. این املت نه‌تنها به‌دلیل ظاهر جذابش، بلکه به‌دلیل طعم لذیذ و مواد مغذی فراوان، به یکی از محبوب‌ترین صبحانه‌ها برای بچه‌ها تبدیل شده است. زیرا سرشار از پروتئین، آهن، ویتامین A و فیبر است و به فرزند شما کمک می‌کند تا در طول روز انرژی و تمرکز بیشتری داشته باشد.
مواد لازم:
تخم‌مرغ: 2 عدد
اسفناج خرد شده: ½ پیمانه
پنیر رنده شده (مانند پنیر موزارلا، چدار یا گودا): ¼ پیمانه

روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
اسفناج خرد شده را به تخم مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
پنیر رنده شده، نمک و فلفل را به مخلوط تخم‌مرغ و اسفناج اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به‌طور کامل مخلوط شوند.
روغن زیتون را در یک تابه‌ی نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید.
مخلوط تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید و به‌آرامی آن را پخش کنید.
حدود 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا تخم‌مرغ خودش را بگیرد.
با استفاده از یک لیسک، لبه‌های املت را به سمت داخل تا کنید و املت را به شکل نیم دایره در بیاورید.
املت را به مدت 1 تا 2 دقیقه‌ی دیگر روی حرارت بگذارید تا پخته شود.

http://www.banounews.ir/Fa/News/1178391/املت-اسفناج-و-پنیر،-صبجانه-سالم-با-تخم-مرغ-برای-مدرسه
بستن   چاپ