آریا بانو
چرا مصرف فیبر مهم است؟/ 7 ماده غذایی سرشار از فیبر را بشناسید
دوشنبه 27 ارديبهشت 1400 - 11:33:11
آریا بانو - با اینکه فیبر به راحتی در بدن هضم نمی شود اما نقش موثری را در سلامت افراد دارد. به نظر می‌آید خوردن چنین چیزی که هضم هم نمیشود کاری بی‌فایده است، اما باید بدانید این ماده فواید بسیاری برای بدن انسان دارد؛ بطور مثال می‌تواند باعث کاهش وزن، کاهش سطح قند خون و مبارزه با یبوست شود.
آکادمی تغذیه و رژیم غذایی توصیه می‌کند که به ازای هر 1000 کالری که روزانه مصرف می‌کنید، حدود 14 گرم فیبر مصرف کنید. میزان مطلوب تقریباً 24 گرم فیبر برای زنان و 38 گرم برای مردان است.
در آمریکا، متوسط مصرف فیبر روزانه 16.2 گرم تخمین زده می‌شود؛ با این حال برآورد می‌شود 95٪ از بزرگسالان و کودکان آمریکایی میزان توصیه شده فیبر روزانه را مصرف نمی‌کنند. اما خوشبختانه، افزایش دریافت فیبر نسبتاً آسان است و با مصرف مواد غذایی معرفی شده در این مطلب به آسانی می‌توانید فیبر موردنیاز بدن خود را تأمین کنید.
1. گلابی (3.1 گرم)
گلابی میوه‌ محبوبی که هم خوشمزه و هم مقوی است و یکی از بهترین منابع میوه‌ای فیبر به‌شمار می‌آید.
محتوای فیبر: 5.5 گرم در یک گلابی خام متوسط ، یا 3.1 گرم در هر 100 گرم.
2. توت‌فرنگی (2 گرم)
توت‌فرنگی یک گزینه خوشمزه و سالم است که می‌تواند به صورت تازه خورده شود و دارای مقدار زیادی ویتامین C ، منگنز و آنتی‌اکسیدان‌های مختلف قدرتمند است. برای تأثیرگذاری بهتر و بیشتر، یکبار اسموتی توت‌فرنگی و موز را امتحان کنید!
محتوای فیبر: 3 گرم در 1 فنجان توت فرنگی تازه ، یا 2 گرم در هر 100 گرم.
3. آووکادو (6.7 گرم)
آووکادو یک میوه بی‌نظیر است و به جای اینکه سرشار از کربوهیدرات باشد، دارای چربی‌های سالم و مقدار زیادی ویتامین C، پتاسیم، منیزیم، ویتامین E و ویتامین‌های مختلف B است. این میوه همچنین دارای فواید بی‌شماری برای سلامتی انسان است.
محتوای فیبر: 10 گرم در 1 فنجان آووکادو خام ، یا 6.7 گرم در هر 100 گرم.
4. سیب (2.4 گرم)
سیب از خوشمزه‌ترین و سیرکننده‌ترین میوه‌هایی است که دارای فیبر نسبتاً بالاست.
محتوای فیبر: 4.4 گرم در یک سیب متوسط ، خام یا 2.4 گرم در هر 100 گرم.
5. تمشک (6.5 گرم)
تمشک میوه‌ای خوش‌عطر و طعم و سرشار از ویتامین C و منگنز است.
محتوای فیبر: یک فنجان تمشک خام حاوی 8 گرم فیبر یا 6.5 گرم در هر 100 گرم.
6. موز (2.6 گرم)
موز منبع خوبی از مواد مغذی از جمله ویتامینویتامین B6 و پتاسیم است. یک موز سبز یا اصطلاحاً نارس، مقدار قابل‌توجهی نشاسته مقاوم را داراست که نوعی کربوهیدرات هضم نشده است و مانند فیبر عمل می‌کند.
محتوای فیبر: 3.1 گرم در یک موز متوسط ، یا 2.6 گرم در هر 100 گرم.
7. هویج (2.8 گرم)
هویج جزو سبزیجات ریشه‌دار خوشمزه، ترد و بسیار مقوی است و سرشار از ویتامینویتامین B6، منیزیم و بتاکاروتن نیز هست؛ بتاکارن آنتی‌اکسیدانی است که در بدن شما به ویتامین A تبدیل می‌شود. برای تأمین فیبر مورد نیاز از این ماده غذایی، مقداری هویج خردشده را در سوپی پر از سبزیجات بریزید.
محتوای فیبر: 3.6 گرم در 1 فنجان هویج خام ، یا 2.8 گرم در هر 100 گرم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/588755/چرا-مصرف-فیبر-مهم-است؟--7-ماده-غذایی-سرشار-از-فیبر-را-بشناسید
بستن   چاپ