آریا بانو

آخرين مطالب

زنان و اعتیاد ؛ اقدام مشترک معاونت امور زنان و خانواده و ستاد مبارزه با مواد مخدر معاونت امور زنان و خانواده

زنان و اعتیاد ؛ اقدام مشترک معاونت امور زنان و خانواده و ستاد مبارزه با مواد مخدر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مراسم اختتامیه وبینار آموزش عمومی و افتتاحیه دوره آموزشی تخصصی ویژه مجریان و تسهیلگران محلی" برگزار شد.

مراسم اختتامیه وبینار آموزش عمومی و افتتاحیه دوره آموزشی تخصصی ویژه مجریان و تسهیلگران محلی" برگزار شد.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری اظهار کرد: همواره تمرکز این معاونت بر روی خانواده و زنان بوده است چراکه اگر بخواهیم از آسیب‌هایی نظیر اعتیاد پیشگیری و با آن مقابله کنیم راهی جز آگاهی، اصلاح سبک زندگی، اصلاح الگوی رفتاری و تقویت مهارت های زندگی نداریم و زنان به عنوان محور یک خانواده با جاذبه عاطفی خود می‌توانند اثر بخشی لازم برای پیشگیری از این مخاطرات و جلب نظر نسل جوان برای گفت‌وگوی تعاملی را ایجاد کنند.
معصومه ابتکار در مراسم اختتامیه وبینار آموزش عمومی و افتتاحیه دوره آموزشی تخصصی آموزشی ویژه مجریان و تسهیلگران محلی" در راستای اجرایی سازی طرح توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی زنان و خانواده های آسیب دیده و در معرض آسیب با بالاترین میزان ریسک اعتیاد در 13 استان، اظهار کرد: مفهوم گفتگوی ملی خانواده برگرفته از مفاهیم فرهنگی و دینی ما است و قرآن کریم این درس را به ما می‌دهد که اگر روابط میان خانواده اصلاح و به استحکام برسد می‌توانیم به مقابله با آسیب ها برسیم.
ابتکار معتقد است که خانواده مستحکم و شکوفا سد محکمی از آگاهی برای مقابله با جهل و آسیب های اجتماعی است و اهمیت چنین خانواده‌ای در عصر انقلاب دیجیتال بیش از پیش نمایان می‌شود چراکه در حال حاضر کودکان از سنین کم وارد فضای دیجیتال می‌شوند و تنها راه ما تجهیز جوانان و کودکان به آگاهی، درک، شناخت و کسب مهارت‌های لازم است.
وی ادامه داد: امروزه مهارت‌های زندگی مهم ترین مساله در مواجه با آسیب‌ها محسوب می‌شود است که بخش مهم آن مهارت ارتباطی و مواجه با آسیب‌ها و مخاطرات است، تمام جوامع با این آسیب ها مواجه ‌اند و مساله مهم چگونگی عبور افراد، خانواده و جوامع از این آسیب‌ها و رسیدن به رشد و تعالی است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به نقش مهم گفتگوی بین نسلی در مقابله با آسیب اعتیاد تصریح کرد: زمانی که نسلها نتوانند با هم گفتگو کنند و تجربه والدین به درستی به فرزندان منتقل نشوند با شکافی از عصر دیجیتال در نوع دیدگاه‌ها مواجه می شویم و به طور حتم در انتقال باورها، فرهنگ و تجربیات و ارتباط گیری با فرزندان به مشکل بر خواهیم خورد و دچار آسیب‌های فراوانی می‌شویم. اگر نتواینم همگام با فرزندان ارتباط برقرار کنیم تا تجربیات و فرهنگ و ریشه ها و باورها را به آنها منتقل کنیم حتما دچار آسیب‌های زیادی می شویم که مهم‌ترین آن آسیب‌های فرهنگی است.
وی اظهار کرد: برخلاف عده‌ای که مخالف تقویت دسترسی به اینترنت بوده و هستند و نگاه آنها اعمال محدودیت در دسترسی به اینترنت است، آقای رئیس جمهور همواره در پی افزایش پهنای باند و تقویت دسترسی به اینترنت در راستای افزایش آگاهی، مهارت، آموزش و... بوده است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری همچنین این را هم گفت که در شرایطی که علیرغم تمامی مزایا اینترنت دارای آسیب‌های فراوانی است چاره‌ای جز افزایش آگاهی و مهارت جوانان برای مواجهه با آسیب‌های اجتماعی نظیر آسیب‌های اینترنت، فضای مجازی و اعتیاد نداریم.
ابتکار گفت: بالغ بر 95 درصد از حدود 250 موافقت‌نامه و توافق‌نامه‌ای که میان این معاونت با سایر دستگاه‌های اجرایی در دولت دوازدهم شکل گرفته، عملیاتی شده است. از جمله آن، تواهم‌نامه‌ با ستاد مبارزه با مواد مخدر و جناب مومنی است که در این راستا این معاونت توانست تجربیات پیشین خود را در قالبی جدید تحت عنوان گفتگوی بین نسلی و افزایش تاب آوری اجتماعی برای پیشگیری از اعتیاد منتقل کند.
وی ادامه داد: ما با اتکا به جامعه مدنی و توانمندی سازمان‌های مردم نهاد که همواره مورد توجه دولت تدبیر و امید بوده است توانستیم در این مسیر حرکت کنیم چراکه اگر جامعه‌ای بخواهد به بلوغ برسد و مواجهه درستی با آسیب ها داشته باشد راهی جز مهارت افزایی و تقوقیت و فرصت دهی به سازمان‌های مدنی در راستای جلب مشارکت مردم، دیده بانی و... ندارد. دیده بانی سازمان‌های مردم نهاد که ارتباطی قوی با مردم جامعه دارند در راستای پیشگیری از اعتیاد و ارایه هشدار و اصلاح شرایط بسیار حائز اهمیت است.
وی در سخنان خود درباره طرح توان افزایی و گفتگوی ملی خانواده در راستای پیشگیری از آسیب‌های اعتیاد، افزود: قالب کاری ما کاملا علمی و مبتنی بر تجربیات روز جهانی و ملی است و با توجه به فرهنگ و باورها اعتقادی و دینی، مفاهیمی نظیر تاب آوری ارائه می‌شود.
در بخش دیگر این مراسم، زهرا جواهریان، معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده اظهار کرد: این برنامه در راستای تفاهم‌نامه معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری با ستاد مبارزه با مواد مخدر با رویکرد مساله یابی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در قالب طرح گفتگوی ملی خانواده برای اعضا سالم خانواده که دارای عضوی درگیر با مواد مخدر هستند و طرح تاب آوری و توان افزایی اجتماعی برای خانواده‌ها در 13 استان برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این 13 استان بیشترین آمار اعتیاد را در سراسر کشور دارند.
همچنین خانم دکتر نساء نویری، مدیر کل دفتر هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری اظهار کرد: این طرح در راستای طرح جامع یاریگران زندگی و پیرامون کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد انجام شد. معاونت امور زنان آن را امکان سنجی کرد و با توجه به اینکه سالهای قبل این طرح اجرا شده بود محتوای آموزشی آن مجدد مورد بازبینی قرار گرفت و با نگاه ویژه‌ای به اعتیاد و خانواده بازنویسی شد.
وی افزود: این پروژه دارای دو فاز است، فاز نخست به آموزش تسهیلگران می پردازد که مجریان آن سمن‌هایی هستند که به شکل ملموس مشکلات جامعه محلی را درک می‌کنند. این سمن‌ها پس از آموزش در فاز دوم به عنوان تسهیلگر محلی به محل‌های پر آسیب اعزام می‌شوند.
به گفته نویری در راستای اجرای این طرح، معاونت امور زنان ابتدا با معاونین سیاسی 13 استان هدف از جمله مازندران، خوزستان، آذربایجان غربی، البرز، فارس و تهران در راستای معرفی سمن‌های موفق صحبت‌هایی را انجام داده است. سپس با معرفی 13 مجری از هر 13 استان و 260 سازمان محلی کار این طرح آغاز شد.
منبع: ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/538249/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرسش و پاسخ تک کلمه‌ای میثاقی از یاسین سلمانی

پاسخ پپ گواردیولا به هواداران منچسترسیتی

یک حالت غیرممکن برای حذف سپاهان!

ادعای میثاقی: کی روش در آستانه اخراج از تیم ملی قطر

آنالیز فنی عملکرد استقلال در این فصل

انتقاد میثاقی به همراهان سپاهان در سفر به عربستان

شخصیت پنهان سیمون هوپر

خوشحالی بعد از گل سلمانی به سبک لیگ فرانسه

درخشش مهدی قایدی در لیگ برتر امارات

دو نتیجه‌ای که سپاهان را حذف می‌کند!

رضا جعفرنیا: نمی‌گذارند در اصفهان تیمی را ببرند

تصویری متفاوت از گل رامین رضائیان به الاتحاد

شهداد مرتجی: پنج بازیکن اصلی را نداشتیم

پورقاسمی: مسئولان به اشتباهات داوری رسیدگی کنند

سرمربی الاتحاد: سپاهان قدرت بدنی بالایی دارد

یکه‌تازی آ. ا. ک با کاپیتان ایران

مورایس: هدف ما کسب پیروزی بود

مراسم گلدن بوی در تسخیر هواداران بلینگام

ماجرای بستن بانداژ دست راست یاسین سلمانی

استیلی: بازی آخر را پرسپولیس باید قدرتمند بازی کند

آقای نویدکیا باعث تغییر پست بازی در فوتبال من شد

افزایش حق پخش لیگ برتر؛ 2 میلیارد یورو!

بررسی عملکرد سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا

نگاهی به دوران ریکاوری یاسین سلمانی پس از مصدومیت

شوخی میثاقی با سلمانی درباره صغره سنی برخی بازیکنان

زمان رسیدگی به تخلفات پرسپولیس، استقلال و تراکتور

بلینگام راه مسی را می‌رود؛ 8 توپ طلا بعد از گلدن بوی

دوست دارم اولین بازی بعد از مصدومیتم برای تیم ملی باشد

یامال برنده جایزه جوان‌ترین نامزد گلدن بوی شد

مصدومیت، کابوس فوتبالیست های حرفه ای

استیلی: لیگ قهرمانان تجربه خوبی برای نساجی بود

جود بلینگام پسر طلایی سال 2023 شد

سلمانی: رفت‌وآمدهای طولانی یکی از دلایل مصدومیتم بود

سلمانی: در حال پشت سر گذاشتن دوران نقاهت هستم

پرسپولیس و یحیی آماده شب موعود!

من بخاطر مسائل مالی به پرسپولیس نیامد‌ه‌ام

اولین نماینده ایران در مرحله حذفی را بشناسید

دانیال آماده بازی با الدحیل شد

سپاهان با آمار الاتحاد را برد!

شکست تیم‌ ملی هندبال بانوان ایران مقابل ژاپن

مرور تقویم برگزاری لیگ برتر ایران و مقایسه با دیگر کشورهای آسیایی

در جستجوی بهانه برای تعطیل کردن لیگ!

صحبت های گل محمدی و زاهدی و تمرینات پرسپولیس قبل از بازی با الدحیل

صحنه مصدومیت دانیال اسماعیلی فر در تمرینات پرسپولیس

حواشی جنجالی بلیط فروشی دیدار پرسپولیس و الدحیل

آخرین موقعیت سپاهان در واپسین لحظات بازی

خلاصه بازی الاتحاد 2 - سپاهان 1

لیندا کایسدو دختر طلایی سال 2023 شد

دیداری با پورعلی گنجی در دوران ریکاوری

پاس گل مدافع ایرانی السد، به ضرر پرسپولیس!