آریا بانو - آخرین خبر / این دونات یا پیراشکی به شدت ترد خوشمزس نکته: سه تا لیوان آرد اضافه کنید لیوان چهارم بزارید کنار دستتون وکمکماضافه کنید تاجایی که دیگ خمیر به دست نچسبه و حسابی ورز بدید تا کاملا لطیف بشه؛روغن. باید داغ باشه ولی حرارتش کم باشه چون اگه خیلی زیاد باشه پیراشکی مغز پخت نمیشه مواد لازم دونات: آرد:3-4لیوانشیرولرم:1لیوان تخم مرغ:یک عددشکر:4ق غنمک:نصف ق چخمیر مایه:یک ق غوانیل:یک ق چ،کره:50گرم مواد لازم کرم میانی: خامه صبحانه:200گرم،شکلات:100گرم
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video