آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم تخم مرغ 4 عدد بازار آرد سفید قنادی 100 گرم (حدود دو سوم لیوان ) شکر 100 گرم( حدود نصف لیوان) عسل 1 ق غ آب جوش 1 ق غ وانیل 1/4 ق چ زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم و سفیده رو با همزن زدم تا فرم بگیره ، زرده رو با شکر و وانیل با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه. آب جوش ریختم ، دور گیری هم انجام دادم ، عسل هم ریختم . (عسل بابت خوش رنگ شدن هست و قابل حذفه) سفیده رو به زرده اضافه کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم ، به دو قسمت مساوی موادم رو تقسیم کردم . آرد رو به دو تقسیم کردم و به هر کدوم 50 گرم (حدود 1/3 لیوان) آردی که 3 بار الک شده ریختم و قبل کامل ترکیب کردن رنگ خوراکی هم ریختم و دورانی مخلوط کردم . به یکی رنگ خوراکی سبز و دیگری رنگ خوراکی قرمز ریختم . (رنگ خوراکی ژله ای) قسمتی که سبز رنگه یکی دو قاشق برداشتم و جدا بهش رنگ سبز ریختم تا برای سبزهای پررنگ طرح هندوانه . سینی 30 در 40 کفش کاغذ انداختم و کاغذ رو چرب کردم. از دو طرف مواد رو ریختم و یکدست کردم . قسمت سبز پر رنگ رو هم داخل قیف یکبار مصرف ریختم و خط هایی کشیدم وطرح دادم . سینی رو چند بار روی سطح کار کوبیدم . فر از یک ربع قبل گرم کردم ، فر برقی دمای 190 درجه ، فر گازی دمای 210 تا 220 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه گذاشتم . ⬅️اگر زود از فر خارج کنید و نپزه رولت خمیر میشه.اگه خیلی زیاد بمونه نونش خشک میشه . دمای فرها فرق می کنه حتما خودتون باز چک کنید . بدون فر در تابه دو طرف روی گاز می تونید درست کنید . بلافاصله روی آن پارچه تمیز انداختم و روی آن سینی دیگری قرار دادم تا خنک بشه.بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم و از قسمت قرمز رنگ با پارچه رول کردم و در یخچال قرار دادم . از خامه قنادی استفاده کردم ، نرم شد ، اول با دور کند همزن دو دقیقه و بعد با دور تند همزن دو سه دقیقه زدم ، فرم بگیره . دو قسمت خامه فرم گرفته هست هر کدوم رو من 200 گرمی جدا کردم و به یک قسمت رنگ خوراکی قرمز اضافه کردم . نون رولت رو از یخچال بیرون آوردم و قسمت قرمز رنگ ،خامه قرمز و قسمت سبز ، خامه سفید زدم و رول کردم و یخچال گذاشتم ، حدود 4 ساعت ،هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تر هستش. با چاقوی تیز برش دادم و برای دونه های هندوانه از شکلات چیپسی استفاده کردم .
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video