جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴
بنیاد شهید و امور ایثارگران

مدیر کل بنیاد مازندران:

فرزندان شهدا توانمند و پیشگام در اعتلای جامعه هستند

فرزندان شهدا توانمند و پیشگام در اعتلای جامعه هستند
آریا بانو - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران بر نقش محوری فرزندان شهدا در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران بر نقش محوری فرزندان شهدا در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

به گزارش ایثار، سعید کهن سال در نشست هم‌ اندیشی با مجمع فرزندان شاهد فرهنگی استان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 14 هزار و 500 شهید والامقام استان و تبریک دهه امامت و ولایت، با اشاره به دغدغه‌های مطرح شده از سوی فرزندان شهدا، از پیگیری‌ها برای رفع ابهامات و نواقص قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران خبر داد.
این مسئول افزود: لایحه اصلاح قوانین در حوزه اجرایی شدن قوانین جامعه ایثارگری، که پیش از این به دلیل عدم شفافیت و نبود پیوست مالی با تفاسیر مختلفی روبرو بود، با استقبال مجلس شورای اسلامی، تا پایان تیر ماه به سرانجام خواهد رسید و بسیاری از مشکلات و ابهامات موجود برطرف خواهد شد.
وی با تاکید بر توانمندی و دانش بالای فرزندان شهدا، به موضوع سنوات ارفاقی اشاره کرد و اظهار داشت: فرزندان شهدای ما آنقدر توانمند و با دانش هستند که می‌توانند باری از دوش جامعه بردارند.
کهن سال با بیان خاطره‌ای از مشارکت فعال فرزندان شهدا در برنامه‌های بنیاد، گفت: وقتی این عزیزان در برنامه‌های ما پیش‌قدم می‌شوند، کار به شایسته‌ترین وجه انجام شده و آثار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت محسوس‌تر می‌شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران از حمایت‌های بی‌دریغ استاندار مازندران از جامعه ایثارگری تقدیر و تصریح کرد: استاندار استان دو خط قرمز برای خود مشخص کرده‌اند؛ ولایت و فرزندان شهدا، که این موضوع برای ما بسیار ارزشمند است.
این مسئول همچنین به خاطره‌ای از دیدارش با یکی از فرزندان شهید اشاره کرد که تنها خواسته او، پذیرش با آغوش باز و بدون هیچ منتی بود، که نشان‌دهنده عظمت روحی این عزیزان است.
وی بر لزوم تعریف نقش راهبردی و ساختارمند برای فرزندان شهدا در تعیین راهبردهای بنیاد شهید تاکید و تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که نقش فعالی برای این عزیزان در ساختار سازمانی بنیاد شهید ببینیم و اخیراً نیز این موضوع را با معاون ریاست جمهوری مطرح کرده‌ایم.
کهن سال افزود: امروز برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بیش از هر زمان دیگری به مشارکت فعال فرزندان شهدا در زمینه‌های مختلف نیاز داریم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با تاکید بر عزت و تکریم جامعه ایثارگری، تاکید کرد؛ کرامت و عزت جامعه ایثارگری و فرزندان شهدای ما باید حفظ شود و در مقابل این عزیزان دست به سینه باشید.
این مسئول از مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز خواست تا به مطالبات جامعه ایثارگری با دقت و اهتمام ویژه پاسخگو باشند.
گفتنی است مجمع فرزندان شاهد فرهنگی مازندران به دلیل همراهی در برنامه ها و پیگیری دغدغه‌ های آنان با اهدای لوح تقدیر از سعید کهن‌ سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران تجلیل کردند.
در این جلسه کلبادی نژاد مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، علی زاده مدیر کل شاهد و ایثارگران دانشگاه فرهنگیان کشور و محمد علی زاده معاون فرهنگی آموزشی بنیاد مازندران حضور داشتد.
همچنین 850 تن از فرزندان شاهد در آموزش و پرورش مازندران مشغول به کار هستند.
انتهای پیام/

آریا بانو


آریا بانو


آریا بانو


نظرات شما