آریا بانو - آخرین خبر / شیرینی پنیری📍مواد لازمزرده تخم مرغ 2عددپنیر خامه ای 1پیمانه 220گرم آرد قنادی 2پیمانه 250گرم کره 3/4پیمانه 170 گرمشکر به مقدار لازم📍طرز تهیهفقط کافیه همه مواد بجز شکر رو بریزید تو غذاساز تا یه خمیر یکدست بهتون بدهمیتونید با لیسک هم خمیر رو مخلوط کنیدفقط نکته اینه که خمیر رو اصلا با دست ورز ندیدخمیر آماده شده رو یک ساعت تو یخچال استراحت بدیدخمیر چسبنده است پس لطفا اصلا به خمیر آرد زیادتر نزنیدبعد از استراحت به سه قسمت تقسیم کنید(اینجوری وردنه کشی راحت تره و آرد کمتری استفاده میکنید)مقدار خیلی خیلی کمی سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه باز کنیدبه ضخامت حدودا 2میلکاتر بزنید و مثل کلیپ به دو طرفش شکر بزنیدو فرم بدیدو تمامشما خوشمزه ترین شیرینی عید رو درست کردیدنوش جون دمای پخت 180درجهتایم پخت 25تا30دقیقه تا کمی تغییر رنگ بدهنکتهاگه به خمیر آرد زیادتر بزنید شیرینی ها تو فر فرمشون رو از دست میدن و باز میشن
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video