آریا بانو

آخرين مطالب

محکومیت قاتل زنان مسافربر به دو بار قصاص اجتماعی

محکومیت قاتل زنان مسافربر به دو بار قصاص
  بزرگنمايي:

آریا بانو - جام جم / قاتل زنان مسافربر پس از محاکمه به دو بار قصاص محکوم شد. متهم مدعی است به خاطر خیانت دختر مورد علاقه اش مرتکب این قتل ها شده بود.
رسیدگی به این پرونده ازدی‌ماه سال گذشته وبا کشف جسد زنی جوان درمزرعه‌ای درحوالی خاورشهر آغاز شد. زن جوان براثر خفگی به قتل رسیده و قاتل پس از قتل، در جایی دیگر، جسد او را در نیزار رها کرده و گریخته بود.مقتول زنی به نام مریم و راننده تاکسی‌اینترنتی بود که با ماشین پرایدش مسافرکشی می‌کرد و آخرین بار هم برای کار از خانه خارج شده و دیگر بازنگشته بود.
تحقیقات پلیسی دراین‌باره ادامه داشت تا این‌که ناپدیدشدن زن دیگری به پلیس گزارش شد.دوازدهم اسفندماه دختر جوانی با حضور در اداره پلیس خاورشهر از ناپدیدشدن مادرش خبر داد و گفت: مادرم به‌نام سارا، راننده تاکسی‌اینترنتی بود و با ماشینش مسافرکشی می‌کرد. آخرین بار هم یک مسافر از قرچک ورامین به زمان‌آباد برد و بعد از آن دیگر خبری از او نشد. چند روز بعد مرد ناشناسی با من تماس گرفت و مدعی شد مادرم توسط یک مرد افغان به قتل رسیده و جسدش در نیزارهای روستای زمان‌آباد ورامین دفن شده است.ماموران راهی روستای زمان‌آباد شدند و جسد زن ناپدیدشده را که حدود 47 سال داشت از دل خاک بیرون کشیدند.
با کشف این جسد ماموران مطمئن شدند با قاتلی سریالی روبه‌رو هستند که قربانیان خود را از میان زنان مطلقه و مسافربر انتخاب می‌کند. ماموران تمرکز خود را روی مرد تماس‌گیرنده گذاشته و او را شناسایی و دستگیر کردند.
مرد 29ساله به‌نام شاهین، نگهبان یک کارگاه بود. او در تحقیقات به قتل اعتراف کرد و گفت: چندی قبل دختری که می‌خواستم با او ازدواج کنم، به من خیانت کرد. بعد از این ماجرا تصمیم به انتقام گرفتم و زنان را به قتل می‌رساندم. یکی از روزهای دی‌ماه به‌عنوان مسافر سوار ماشین مریم شدم. وقتی او را دیدم وسوسه‌ قتل به جانم افتاد. با روسری خفه‌اش کرده و بعد جسدش را در نیزاری در خاورشهر انداختم. قتل دوم را یازدهم اسفندماه مرتکب شدم. آن روز درخواست تاکسی‌اینترنتی کردم که راننده‌اش یک زن بود. وقتی سوار ماشینش شدم بازهم وسوسه به جانم افتاد. او را هم مانند قتل اول، ‌با روسری‌اش خفه کردم. وقتی دیدم دخترش زیاد با گوشی او تماس می‌گیرد، دلم سوخت و محل رهاکردن جسد را گفتم.
با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. در ابتدای این جلسه اولیای دم دو قربانی برای قاتل درخواست قصاص کردند. سپس متهم در جایگاه قرار گرفت و درحالی‌که از جنایت‌هایش پشیمان نبود، گفت: اتهاماتم را قبول دارم و حرف‌هایم را پیش از این در بازجویی‌ها زدم و دیگر نمی‌خواهم حرف بزنم. پس از دفاعیات متهم و وکیل‌مدافعش، قضات وارد شور شدند و او را به دو بار قصاص محکوم کردند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1367605/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وضعیت نزدیک‌ترین فروشگاه به کانون حادثه بندر شهید رجایی

خمیازه کشیدنِ مار افعی را ببینید

عاقبت شوم اطاعت از هوای نفس

طرز تهیه خورشت کنگر کوهی متفاوت و لذیذ

رسالت معلمان فقط آموزش نیست؛ نقش حمایت‌گری معلم در رشد شخصیتی دانش‌آموزان

اختراع هولوگرام‌های سه‌بعدی با قابلیت تعامل فیزیکی

رونمایی از پیراهن ویژه بارسا برای ال‌کلاسیکو

هالیدی برای دومین بار برنده جایزه منش ورزشی NBA شد

مهدی طارمی، به یاد مردم بندر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

تیزر گل‌گهر برای دیدار با سپاهان با حال و هوای روز معلم

معروف‌ترین لیدر دنیا درگذشت

اشلوت: بهترین پیام تبریک از سمت کلوپ بود!

علی‌نژاد: بازی‌های کشورهای اسلامی اولویت ورزش ماست

دلتنگی فلامک جنیدی برای دوقلوهایش در «شام ایرانی»

افشاگری بهاره افشاری درباره امیرعلی نبویان و همسرش

ترانه «اول ندیدمت» با صدای روزبه بمانی

رئیس سازمان سنجش: امکان تقلب در کنکور صفر است

نوای سنج و دمام به یاد جانباختگان حادثه بندرعباس در محفل روز دختر

گوشی هایی با طراحی عالی

ناهار روز جمعه این باقالی پلو مخلوط حسابی میچسبه!

چای سبز برای همه قابل مصرف نیست

غزل زیبای سعدی

ریو فردیناند: می‌خواستند کاسمیرو را بفروشند اما او ستاره شد

ترکیب احتمالی تراکتور برای بازی سرنوشت‌ساز

ماموریت فلیک به گاوی؛ بدرخش و محروم نشو

حسین چرخابی: سپاهان با حضور بن یدر 10 نفره بازی می‌کند

فصل برای کنعانی‌زادگان به پایان رسید

من از آدمی که اول جمله‌ش قسم می‌خوره، می‌ترسم!

جورج کلونی نامزد جایزه تونی شد

قتل 3 عضو خانواده با سلاح گرم؛ پسر و عروس زخمی شدند

تاپیر، حیوانی با صفات صلح جویانه

کمک کردن پرندگان به ایمپالا

به جای شکلات چه چیزی به کودکان بدهیم؟

با یک تابلو شکوفه دست‌ساز، بهار را به خانه‌تان بیاورید!

پنجمین پیاده‌روی فضایی کاملا زنانه ناسا انجام شد

محدودیت عقل و دلایل عقلانی در شناخت موضوعات مختلف جهان از منظر مولانا

ویدیوی باشگاه لیورپول به بهانه قهرمانی در لیگ برتر

گل‌های دراماتیک و شوکه‌‌کننده در لحظات پایانی مسابقه

هاروی الیوت: اگر دست خودم بود تا ابد در لیورپول می‌ماندم!

یاگو آسپاس: اعتراض رئال به داوری برایم خنده‌دار است

سرقت عجیب گذرنامه بازیکن سابق استقلال

غیبت حسن یزدانی در زاگرب سوژه تزارها شد

ابراهیمی: کارتال متوجه ایرادهای جدی خط دفاعی پرسپولیس شده است

حسین‌زاده: هر کجا باشم مدیون فرهاد مجیدی هستم

بازگشتی برای معجزه آرسنال در پارک دو پرنس!

لیست مدعیان توپ طلای 2025 تغییر کرد

به یاد معلمان زحمتکش و عزیز ایران‌زمین

بازیگری چی داره که همه دوست دارن بازیگر بشوند؟

آهنگ «دیوار» با صدای اموبند

شرایط جدید خرید سوابق بیمه سربازی اعلام شد