باقلوای پسته، طعمی به یادماندنی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
خمیر باقلوا 1 عدد
پسته 150 گرم
گردو 150 گرم
فندق 100 گرم
کره 150 گرم
بازار 
مواد لازم شربت:
شکر 450 گرم
آب 250 میلی لیتر
آبلیمو 2 ق چ
در فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه میپزیم و بلافاصله بعد از پخت روی آن شربت داغ ریخته و با پودر پسته تزئین میکنیم و بعد از خنک شدن آماده سرو میباشد.
-
جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۳:۲۱
-
۳۱ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1369592/