آریا بانو - خراسان / طرز تهیه کیک مرغ تا حد زیادی اختیاری است. چون میتوان آن را با مواد مختلف و به شکل های مختلف تهیه و تزیین کرد. مهم این است که نوعی از سالاد مرغ بین لایههای نان قرار بگیرد و به شکل کیک در بیاید. میتوانید این غذا را در مهمانی، جشن تولد، دورهمی و ... استفاده کنید. مواد لازم نان تست: یک بستهسینه مرغ: یک عددتخممرغ آبپز: 2عدد بازار سس مایونز: به مقدار لازمماست خامهای یا پنیر لبنه: یک دوم پیمانهگردوی خردشده: به مقدار لازمجعفری و پیازچه خردشده: هرکدام یک لیوانخیارشور ریز خردشده: یک دوم لیواننمک و فلفل سیاه: به میزان لازم مرحله اول: سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغهای پخته ریز خردشده، پیازچه، ماست خامهای ، سس مایونز، گردوی خرد شده، خیارشور، نمک و فلفل داخل کاسهای بریزید و خوب مخلوط کنید. مرحله دوم: حاشیههای تیره رنگ نان تست را جدا کنید و برای تزیین کنار بگذارید. مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی آن بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. مرحله سوم: پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود، پس از این مدت از یخچال خارج کنید و با جعفری خردشده، مرغ پخته، گوجه فرنگی گیلاسی، ذرت، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید. نکتههای کلیدی مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد.با همین روش میتوانید کیک مرغ و قارچ هم تهیه کنید. تنها کافی است مقداری قارچ را خرد کنید و تفت دهید و به مرغ ریشریش اضافه کنید.با استفاده از حاشیههای نان که کنار گذاشتید می توانید طرحهای مختلفی در کنارههای کیک مرغ ایجاد کنید.