آریا بانو

آخرين مطالب

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد بنیاد شهید و امور ایثارگران

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در آئین عطرافشانی و گلباران مزار شهدا، گفت: فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد.

به گزارش ایثار، مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در آئین غبارروبی، عطرافشانی و گلباران مزار شهدا به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گلزار شهدای ملامجدالدین ساری، گفت: امروز همه ما دعوت شده شهدا هستیم، شهدا در مقابل ظلم و ستم و هجمه های بی رحمانه دشمنان ایستادند و مقاومت کردند، استقلال و آزادی خود را مدیون شهدا و رهبری میدانیم.
سعید کهن‌سال، افزود: شهدا با تمام وجودشان تا پای جان ایستادند از لذات و تعلقات دنیوی گدَشتند و به لذت بالاتری که همان عشق به خدا، ارزشها و آرمان‌ها بود و عفت را با لذت مادی نقض کردند و به منفعت دیگران فکر می کردند.
وی با بیان این که شهدا دشمن شناس و با بصیرت بودند، اذعان داشت: پدران و مادران شهدا برای فرزندان خود آرزوهایی داشتند، اما با مصلحت اندیشی، سخاوتمندی و درک و معرفت بالا فرزندان خود را روانه جنگ حق علیه باطل کردند و با تقدیم جانشان از دستاوردهای انقلاب دفاع کردند.
مدیرکل بنیاد مازندران تصریح کرد: باید ادامه دهنده راه شهیدان باشیم، اگر فردی بودن را در زندگی خود ورق بزنیم شاید هیج توفیقی و لذتی برای افراد نماند، آنچه میتواند فردیت را نقض کند جامعه است که از خانواده شروع میشود، شهدای عزیز نگاهشان به جامعه اسلامی و هم نوعان خود و حفظ تمامت ارضی کشور بود.
کهن سال اظهار کرد: اگر شهدا جانهای مختلفی به آنان داده میشد حاضر بودند بارها در راه خدا شهید شوند، اگر امروز بر روی میز و صندلی هایی که نشسته ایم نتوانیم در جایگاه سازمانی و در مقامی که هستیم به مسئولیت و وظایف خود در قبال مردم عمل کنیم شرمنده شهدا خواهیم شد.
وی گفت: شهدا زنده اند و زندگی شان به فلسفه و نظام آفرینش گره خورده است و عالم بزرگتری را درک کردند و به وجود این عالم، بزرگ شدند و نزد خداوند آبرومند هستند، امروز همه ما وظیفه داریم در مقابل جامعه ایثارگری دست به سینه، احترام و عزتمندانه برخورد کنیم.

آریا بانو


مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران افزود: امروز بحث سهیمه و امتیازاتی برای جامعه ایثارگری مطرح میشود اگر بخواهیم به ازای آن رقمی تعیین کنیم در مقابل آن همه ایثارگری، جانفشانی و از خودگذشتگی هیج چیزی قابل قیاس نیست، امروز ما در قبال خون شهدا رسالت بزرگی داریم و در راستای خدمت رسانی مردم را معطل نکنیم چون شهدا مردم دار بودند و نگاه مردمی داشتند.
سعید کهن سال یادآورشد: اگر فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت کانون و تمرکز همه ما باشد و این فرهنگ در باورهای مردم جای بگیرد و باورپذیری اجتماعی ایجاد کند اثر تربیت پذیری دارد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1375118/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادامه بارش‌های بهاری در بخش‌هایی از شمال غرب و غرب کشور

ارزیابی خسارت‌ 1200 خودروی سواری آسیب دیده در حادثه بندر شهید رجایی

مسن‌ترین و جوان‌ترین کنکوری‌ها معرفی شدند؛ زمان اعلام نتایج اولیه کنکور

نبرد بین سرعت و هوش

سوسک قورباغه خوار

چیز کیک توت فرنگی خوشمزه ترین دسر بهاری

جایگزین پروتئین وِی در طب ایرانی!

حضور دختران در خانه فضای زیبایی می‌دهد

چرا ما به برخی افراد کمک می‌کنیم اما به برخی دیگر نه؟

شعرخوانی دلنشین دکتر کاکاوند

اعزام 2 اسکواش‌باز ایران به مسابقات قهرمانی آسیا

آرزوی خاص جوکوویچ که بارها محقق شد!

نگرانی کاسمیرو: هنوز هیچ چیز تمام نشده است

سیدعباسی: ادامه لیگ برای استقلال تدارکاتی است

سایه ژابی روی نیمکت رئال افتاد

آغاز جدی مذاکرات مربی الهلال با فدراسیون برزیل

واکنش محسن کیایی به آقایی که از آمپول میترسه!

کمانچه نوازی از شادروان محمد طغیان دهکردی

گیاه کنف فیبر طلایی طبیعت

خرما ویفری یک میان وعده مقوی برای روزهای شلوغ

فابرگاس: شخصیت مورینیو و پپ بیرون از زمین یکی است

واکنش فدراسیون دوچرخه‌سواری به شایعه اعزام یکی از اعضای اسپانسر مالی

شادی خاص علیپور؛ مچ‌بند مشکی به جای پیراهن

اعتراض ستاره بیلبائو: داور باعث برد یونایتد شد

صدمین بازی کریم‌زاده برای مس رفسنجان

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت روز معلم و شهادت شهید مطهری

عکس تازه‌ای که از پیمان معادی و خواهرش منتشر شد

با زندگی و بیوگرافی بهنوش طباطبایی آشنا شوید

تصادفات این هفته پایتخت 5 قربانی گرفت

کیفیت هوای تهران قابل قبول اعلام شد

تفال/ ساقیا برخیز و در ده جام را

تقویم تاریخ/ روز معلم

راز یک معمای پیچیده کهکشانی برملا شد

شاعرانه/برای چیدن گل، انتخاب لازم نیست

پایان دوره محرومیت عضلانی‌ترین استقلال

خرمگاه: اشتباه مدیران کم تعداد نبود

طارمی می‌توانست قاتل بارسلونا شود

امپراتوری هالند؛ پشت‌ پرده قرارداد بزرگ با نایکی!

الشهلوب سرمربی موقت الهلال شد

بازگشت غافلگیرکننده پرس به فرمول یک با کادیلاک

حسرت‌آمیزترین نگاه تاریخ استقلال

مربی مشهور ایتالیایی با شروط عجیب نزدیک استقلال

آهنگ «خوابتو دیدم» با صدای آصف آریا

سپاهان بدون سه بازیکن سرشناس!

شمارش معکوس برای آقای گلی مهاجم پرسپولیس

آنچلوتی و آلگری گزینه‌های اصلی هدایت الهلال!

فن‌دایک: بدترین روزهای زندگی، مصدومیتم بود

لوآن پولی علیه سناریوی تکراری شجاعیان

آنچلوتی بالاخره مشکل اصلی رئال را فهمید!

عبدی: بازیکنان فعلی پرسپولیس شایسته تحسین هستند