آریا بانو

آخرين مطالب

گوناگون/ کثیف‌ترین کشورهای جهان در سال 2025 سیاسی

گوناگون/ کثیف‌ترین کشورهای جهان در سال 2025
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / این کشورها همچنان با مشکلات زیست‌محیطی و آلودگی هوا دست‌وپنجه نرم می‌کنند و سطوح بالای آلودگی، جنگل‌زدایی و سایر تخریب‌های زیست‌محیطی را ایجاد می‌کنند. در ادامه به معرفی کثیف‌ترین کشورهای جهان در سال 2025 و مشکلات آن‌ها می‌پردازیم:
هندوستان
هند به دلیل سطح بالای آلودگی هوا، تولید زباله و آلودگی آب، همواره به‌عنوان یکی از کثیف‌ترین کشورهای جهان رتبه‌بندی شده است. صنعتی‌شدن و شهرنشینی سریع این کشور منجر به افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای از طریق وسایل نقلیه، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها شده است. علاوه بر این، شیوه‌های ضعیف مدیریت پسماند، باعث ریختن زباله در رودخانه‌ها و سایر منابع آب شده است. اگرچه دولت هندوستان اقداماتی را برای رسیدگی به این مشکلات انجام داده است، اما برای بهبود مسائل زیست‌محیطی کشور باید اقدامات بیشتری انجام شود.
چین
مدت زیادی است که چین به‌خاطر آلودگی زیاد به‌ویژه در شهرهای بزرگی مانند پکن و شانگهای در دنیا شناخته شده است. در واقع اتکای شدید این کشور به زغال‌سنگ برای تولید انرژی، باعث افزایش آلودگی هوا شده است و آسمان آن همواره پر از دود است. علاوه بر این، رشد سریع اقتصادی چین، نقش مهمی در جنگل‌زدایی گسترده و تخریب زیستگاه‌ها دارد. دولت این کشور در سال‌های اخیر، مقررات سخت‌گیرانه زیست‌محیطی را تصویب کرده است، اما اجرای آن‌ها همچنان یک چالش است.
بنگلادش
بنگلادش، کشور دیگری است که در مراکز شهری خود با سطوح بالای آلودگی مواجه است. صنعت پوشاک این کشور که منبع اصلی درآمد آن است، به دلیل تخلیه فاضلاب تصفیه نشده به رودخانه‌ها، دچار مشکل شده و شیوه‌های ضعیف مدیریت زباله، منجر به آلودگی گسترده فضاهای عمومی شده است. دولت بنگلادش تلاش‌های زیادی برای رسیدگی به این مشکلات انجام داده است، اما پیشرفت آن کند بوده است.
نیجریه
نیجریه با سطوح بالای آلودگی هوا و آب، جنگل‌زدایی و نشت نفت، با یک بحران زیست‌محیطی فزاینده، مواجه است. صنعت نفت این کشور که منبع اصلی درآمد آن محسوب می‌شود، مسئول آسیب‌های زیست محیطی گسترده همچون نشت نفت است که آبراه‌ها و زمین‌های کشاورزی را آلوده کرده است. علاوه بر این، شهرنشینی سریع، آلودگی ناشی از وسایل نقلیه و کارخانه‌ها را افزایش داده است. دولت نیجریه، اقداماتی را برای رسیدگی به این مسائل انجام داده است، اما اجرا نشدن قوانین، پیشرفت آن را به تعویق انداخته است.
اندونزی
اندونزی، منزلگاه یکی از متنوع‌ترین اکوسیستم‌های جهان است، اما چالش‌های زیست‌محیطی قابل‌توجهی نیز در این کشور وجود دارد. جنگل‌زدایی که توسط صنایعی مانند تولید روغن نخل و قطع درختان انجام می‌شود، باعث تخریب زیستگاه‌ها و ازبین‌رفتن تنوع زیستی شده است. علاوه بر این، اندونزی در شهرهای بزرگی مانند جاکارتا، دارای سطوح بالایی از آلودگی آب‌وهوا است. روند پیشرفت اقدامات دولت اندونزی نیز برای مبارزه با جنگل‌زدایی و آلودگی کند بوده است.
پاکستان
رشد سریع جمعیت و صنعتی‌شدن، باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از وسایل نقلیه، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها در پاکستان شده است. این کشور با سطوح بالای آلودگی به‌ویژه در مراکز شهری خود دست‌وپنجه نرم می‌کند و شیوه‌های ضعیف مدیریت زباله، نقش مهمی در آلودگی گسترده فضاهای عمومی دارد. دولت پاکستان تلاش‌هایی را برای حل مشکلات زیست‌محیطی انجام داده است، اما کمبود بودجه و منابع، مانع پیشرفت آن شده است.
آمریکا
آمریکا که یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان به شمار می‌رود، همچنان یکی از عوامل اصلی آلودگی جهانی است. اتکای شدید این کشور به سوخت‌های فسیلی برای تولید انرژی، منجر به سطوح بالای آلودگی هوا و آب، به‌ویژه در مناطق صنعتی شده است. همچنین در برخی از سواحل آمریکا، سطوح بالایی از آلودگی وجود دارد و باکتری‌های زیادی در آن یافت می‌شود که بسیار خطرناک است و افراد را در معرض ابتلاء به بیماری‌ها قرار می‌دهد. دولت این کشور تلاش‌هایی را برای رسیدگی به مشکلات زیست‌محیطی انجام داده است، اما در انجام آن‌ها چندان موفق نبوده است.
برزیل
بزرگ‌ترین جنگل‌های بارانی جهان در برزیل وجود دارد، اما این کشور با جنگل‌زدایی و تخریب زیستگاه‌های روزافزون مواجه است. صنعت کشاورزی برزیل نیز باعث جنگل‌زدایی گسترده در حوزه جنگل آمازون شده است. علاوه بر این، برزیل دارای سطوح بالایی از آلودگی هوا و آب، به‌ویژه در شهرهای بزرگ مانند سائوپائولو است. اگرچه تاکنون اقداماتی برای مبارزه با جنگل‌زدایی و آلودگی صورت‌گرفته است، اما اجرای آن‌ها همچنان یک چالش مهم است.
مکزیک
مکزیک با سطوح بالای آلودگی به‌ویژه در شهرهای بزرگ مانند مکزیکوسیتی مواجه است. شهرنشینی و صنعتی‌شدن سریع کشور، منجر به افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از وسایل نقلیه، کارخانه‌ها و نیروگاه‌ها در این کشور شده است. علاوه بر این، مکزیک دارای سطوح بالایی از آلودگی آب، به‌ویژه در مناطقی است که فعالیت‌های معدنی و صنعتی سنگین دارند. دولت مکزیک تلاش‌هایی را برای حل این مسائل انجام داده است، اما کمبود بودجه و منابع، مانع پیشرفت آن شده است.
*بازنشر مطالب دیگر رسانه‌ها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1382748/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رودیگر بزرگترین معضل فصل رئال را نشان داد

چهره ها/ قابی از بازیگر «او یک فرشته بود» با مرضیه برومند

نوبت اول کنکور سراسری 1404 آغاز شد

تقویم تاریخ/ روز جهانی کار و کارگر

این شما و این عجیب ترین مرز تاریخ در ایران

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با طعمی بی نظیر و متفاوت

توصیه مهم یک متخصص پوست به زنان

رازهایی که مشاوران خانواده به شما نمی‌گویند!

عاشقانه‌های غمگین در «سلمآه»؛ دست و دلم به شعر شاد نمی‌رود

رئال قهرمان المپیک را جانشین کورتوا می‌کند!

لحظه‌ای که ساپینتو از فوتبال ایران رفت!

مستند «خاکستر» و قتلی که هیچ‌کس گردن نمی‌گیرد

آهنگ جدید/ قطعه «زندان بان» با صدای محسن چاوشی منتشر شد

زمین لرزه پنج ریشتری «رُشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند

تفال/ اگر آن طایر قدسی ز درم باز آید

چه موادغذایی برای دیابتی‌ها مناسب است؟

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

شاهین از دست متقاضیان پرید

حضور هلدینگ منتسب به بابک زنجانی در میان خریداران اصلی سهام سایپا

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود