آریا بانو

آخرين مطالب

طرح جهادی بنیاد خدمتگزار در شهرستان‌های استان تهران آغاز شد/اولین ایستگاه اسلامشهر بنیاد شهید و امور ایثارگران

طرح جهادی بنیاد خدمتگزار در شهرستان‌های استان تهران آغاز شد/اولین ایستگاه اسلامشهر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرح جهادی بنیاد خدمتگزار، با هدف ارائه خدمات میدانی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در اسلامشهر آغاز شد.

به گزارش «ایثار»، حسین نصرالله صبح روز دوشنبه 25 فروردین‌ماه به همراه معاونان و رؤسای ادارات ستادی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران، در قالب طرح جهادی «بنیاد خدمتگزار» به اسلامشهر سفر کرد تا با حضور میدانی، به بررسی و رسیدگی به مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری این شهرستان بپردازد.
بر اساس این گزارش این سفر با نثار گل و ادای احترام به مقام شامخ شهدا در یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر آغاز شد. شرکت کنندگان در مراسم آغازین این طرح، با نثار گل و قرائت فاتحه یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشتند.
مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران در تشریح این طرح در جمع خبرنگاران گفت:هدف ما این است که با شناخت دقیق نیازهای ایثارگران، خدمات لازم را در حوزه‌های مختلف از جمله اشتغال، کارآفرینی، مددکاری و درمان به‌صورت مؤثر ارائه دهیم.
وی اظهار امیدواری کرد که با همراهی مسئولان شهرستان‌ها و تلاش همکاران در بنیاد، اجرای این طرح به نتایج ملموس و اثربخشی در بهبود وضعیت ایثارگران منجر شود.
نصراله در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر نوع خدمات ارائه شده به ایثارگران اذعان کرد: بسته به نیاز ایثارگران و نوع درخواست این عزیزان اقدام خواهد شد.
مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران تصریح کرد: این خدمات در حوزه اشتغال و کارآفرینی، مددکاری و امور مربوط به درمان ایثارگران و اهدای جهیزیه با اولویت انجام می‌شود.
گفتنی است طرح «بنیاد خدمتگزار» قرار است به‌صورت مستمر و با حضور دو هفته یک‌بار مدیران و مسئولان ستادی بنیاد شهید در شهرستان‌های مختلف استان تهران اجرا شود.
شرکت در نشست ستاد شاهد دانشگاه و بررسی امور مربوط به دانشجویان شاهد و ایثارگر، بازدید و حمایت از طرح‌های اشتغال و کارآفرینی، دیدار و رایزنی با روسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان بمنظور مساعدت و حل مشکلات ایثارگران در سایر دستگاه‌ها، دیدار با فرماندار و امام جمعه شهرستان، شرکت در میزخدمت و پاسخگویی به ایثارگران و دیدار با خانواده شهدا و جانبازان از جمله برنامه‌های طرح «بنیاد خدمتگزار» در شهرستان‌های استان تهران است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1388071/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرقت سن‌وسال نمی‌شناسد؛ روایت‌هایی از سارقین 18 تا 72 سال!

مجوز پروژه پتروشیمی میانکاله لغو شد

افزایش خسارات جوی طی روزهای اخیر؛ 6 نفر کشته و 65 تن مصدوم شدند

متجاوز اتباع اعدام شد؛ 2 قاتل مهلت گرفتند

یکی از بزرگترین حلزون های روی زمین

دانه‌ خوردن پرنده از نمای نزدیک

طرز تهیه حریره بادام به چند روش ساده و لذیذ

نکات مهم خود مراقبتی در دوران بارداری

چند ایده خوب برای استفاده از بالشت های کهنه

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

نانولوله‌های تک‌جداره، شارژ سریع را به واقعیت تبدیل کردند

صحبت های دلنشین دکتر انوشه

آغاز اردوی تیم ملی هندبال در غیاب لژیونرها

شکستن رکورد امباپه؛ کسی حریف یامال نیست!

فراری با طرحی خاص در گرندپری میامی

تهران و دبی میزبان دوره‌های متوالی و موفق داوری ISSF بودند

فلیک: بازی برگشت با اینتر یک پیش‌فینال است/ یامال نابغه است

اینزاگی: عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم؛ طارمی کمک زیادی کرد

فرمول یک در مکزیک ماندگار شد

جشنواره ورزشی دختران آفتاب ایران در 5 رشته ورزشی

نصیری‌نژاد خبر داد: کوراش با 6 وزن در ناگویا

کربکندی: سپاهان از خودش ضربه خورد

تمرینات مشترک محمدرضا گلزار و قهرمان سنگ نوردی جهان در باشگاه

نیاز مالی یک دختر به معنای نداشتن «شرافت» نیست!

«اِد شیرن» در تسخیر ایرانی‌ها: موج میلیونی مخاطبان اینستاگرام

دو سارق مسلح در دزفول به دار مجازات آویخته شدند

اقدام تأمین اجتماعی برای افزایش امنیت سامانه نسخه الکترونیک

آرام ماندن در مواجهه با استرس

تغییرات زیبای فصل ها در یک لوکیشن

لحظه هولناک ریزش دیوار روی سر یک پدر و دو دخترش!

دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور؛ ساده و ارزون

پرسپولیس، سپاهان و گل‌گهر در صف خرید!

دیگر نباید روی ایستگاهی از اینتر گل بخوریم!

یامال مثل مسی بارسا را به دوش می‌کشد

تورام: یامال سومین بازیکن دنیاست، نه اولی!

کارتال پیش از بازی مس؛ طوفانی مثل هوای تهران!

هشدار به فلیک؛ با این دفاع نمی‌شود قهرمان سی‌ال شد!

پدیده لیگ؛ به استقلال و پرسپولیس نخواهم رفت!

اشتباه برداشت کردید، توخل‌ جاسوس آلمان نیست!

از یحیی تا ژسوس؛ کولیبالی‌ها بلای جان شدند!

بلوط هِلم کنار دریاچه کومو در ایتالیا

غذاهای مفید برای پیشگیری از سرطان

رنگ موی موکا چیست و مناسب چه افرادی است؟

تولید نسل جدید پانسمان‌ با ترکیب کورکومین و نانولوله‌های کربنی

درباره «برادران کارامازوف»

بدون این دو نفر چه بلایی سر رئال می‌آمد!

بحران بد موقع؛ ستاره بارسا دیگر درخشان نیست

پوستر پرسپولیس؛ دستهای پینه بسته، دلهای سرخ

ماموریت مهم؛ دو ستاره بارسا باید به اینتر برسند

خیره‌کننده و در اوج؛ رافینیا از مسی گذشت